VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA SOLSTRÅLAR












Älskade minisar. Ni är mina solstrålar precis varje dag (tillsammans med storebror)!




Idag eller ja, de senaste två dagarna egentligen har det varit sådär extra underbart bra. Det har liksom flytit på perfekt, barnen har synkat med mat- och sovtider, det har varit mest skratt och glada miner samtidigt som jag har fått en del annat gjort. Beror säkert mycket på solsken och framför allt bra sömn också. Helt otroligt vad allt blir lättare bara man får sova ordentligt! Sen tycker i och för sig jag med två täta graviditeter och extrem gravititetströtthet att mindre sömn med bebis utanför magen är väldigt mycket enklare att hantera än just gravidtröttheten som bara är olidlig. I alla fall var den det för mig med Aston i magen.


Dags att tacka för den här dagen. Låt imorgon bli minst lika bra!



Kommentarer


  1. Suzanne Zehlander 11 maj, 2016 on 07:04 Svara

    Så fina ni är!
    Idun ser så stor ut helt plötsligt, verkligen som en liten tjej och inte en bäbis.

  2. Tina 11 maj, 2016 on 09:34 Svara

    Ja, va sömn gör mycket! Vår lilla är några veckor yngre än Idun och har fortfarande inte sovit en hel natt vilket gör att man går runt som en zombie vissa dagar men vi hoppas på att det vänder snart. Som tur är så piggar vädret upp just nu ? Måste säga att jag är så imponerad över hur du klarar det. Jag har fullt upp med en bebis och tänker ibland när det är full fart att du faktiskt klarar två, då skall inte jag skall klaga med min enda ?

    • Evelina 11 maj, 2016 on 09:42 Svara

      Hihi vad söt du är… Men som sagt – sömn gör såå mycket!! Idun har ju sovit bra sen start hon med (med undantag för nu de senaste månaderna när hon sovit oroligt till och från) så jag har ju aldrig haft någon större sömnbrist. Då klarar man typ allt på dagarna även om två små innebär FULLT upp minst sagt ;). Hoppas du snart får sova ikapp!! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna