VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILLBAKA TILL VARDAG

I onsdags eftermiddag när långledigheten var framför sa vi snäällla gör så att inte dessa dagar går för fort. Visst gjorde de det haha! Men vi har hunnit med en hel del och att fylla dagarna med det man vill gör i alla fall så att dagarna känns extra bra. Vi planerade att måla garaget, vara i stugan, äta en lunch ute, grilla… Ja det var nog det. Så vi hann med allt det vi ville i alla fall, inte alltid en självklarhet med två bebisar.

 

Vips så är vardagen tillbaka och vi ska strax lämna Elion på skolan. Sen väntar BVC-besök för lilleman. Ja det är nog det som väntar idag. Sen håller vi tummarna för att svärmor (och svärfar!) äntligen kommer hem! Hon mår bättre och är utsrkiven från sjukhuset i Spanien sen några dagar tillbaka men skulle enligt spanska läkare inte få åka hem ännu… Sverige ville annat så det blir en krånglig hemresa för att hon ska kunna få medicinsk hjälp vid resan och transporthjälp men det viktigaste är förstås att hon får komma hem igen.

 

img_6697.jpg

 

Fotade massa med iphonen går så här kommer några fler bilder från gårdagen :). Vi gick en svettig powerwalk jag och barnen (sovande) vid stugan igår medan pappan klippte gräset.

 

img_6698.jpg

 

Linne och solkräm var ett måste. Visst glömmer ni inte att skydda er mot solen?

 

img_6696.jpg

 

Här inne hade jag och M en av våra första dejter hihi… Jag tror att vi hade träffats nästan en vecka när han tog med mig ut till stugan för att visa den och sen gick vi ut i skogen för att plocka svamp. Hittade två minikantareller som vi faktiskt har kvar än idag haha!

 

img_6694.jpg

 

Vägen ner till stugan ser ut såhär från den ”stora” vägen. Längst ner till vänster ser ni den och dess nya del. Med taket som vi hade en annan dejt på hihi.

 

img_6691.jpg

 

img_6693.jpg

 

Efter prommisen var jag svettig så vi satte oss nere vid stranden för vatten och återhämtning. Och lek! Så häfitgt det ÄR att visa sina barn nya saker. Tänk att se med deras ögon igen!?Idun älskade sandlådan som finns där och testade att gå i vattnet när jag höll henne men det var läskigt! Även när pappa senare badade blev hon lite rädd. Såg nog konstigt ut att han ”försvann” ner i vattnet. Blir förhoppningsvis bättre om några veckor när Elion leker i vattnet.

 

img_6686.jpg
Väl hemma igen fortsatte vi njuta av värmen på både framsida, baksida och i uterummet framåt läggning. Idun börjar få så långt hår nu! Långt och tuuuunna hårstrån i exakt samma frilla som jag hade när jag var liten hehe. Mest baktill och lite upptill.

 

MÅNDAGSKRAMAR!

 


Kommentarer


  1. Ida 9 maj, 2016 on 09:48 Svara

    Vilket underbart ställe ni har där!

  2. Linda 9 maj, 2016 on 17:54 Svara

    Vilket fantastiskt ställe ni har! Min dotter är strax 2 och har också jättelångt hår (i olika etapper dessutom) där bak, det har varit tovigt så idag klippte jag en page på henne så det sen växer mer jämnt. Hon blev jättefin men fy jag grät nästan när jag hade saxen i handen ? första klippningen och det var som om man kom in i en ny era, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna