VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BABYBÄDDAT

Nu äntligen har vi bäddat Astons säng. Han sover i sitt babynest i sin bedside crib fram till småtimmarna/morgonen, de senaste två morgnarna ända fram till sex innan han vill komma över till mig en stund till innan det är morgon. Att ha sin nyfödda bebis i ett babynest från start är ett av mina bästa tips vad gäller sömnen. Då har de ”sin” plats med sina dofter som kan följa med överallt. Han brukar somna i den brevid oss i soffan på kvällarna och sen lyfter jag bara över honom till vår säng där blöjbyte och matning sker innan han sover vidare i sin säng.

 

IMG_1554

IMG_1609

IMG_1596

 

Lilla snuttisen. Har köpt en snuttis från Teddykompaniet till alla tre barn men hittills är det ingen som blivit sådär speciellt fäst vid sin haha… Får sen om Aston och lammet får ett starkare band ;). Men jag tänker att Elions giraff och Iduns kossa kan sparas till deras framtida barn med tanke på att de är i stort sett är oanvända haha.

 

  IMG_1608

 

Astons säng har hjul som tillbehör (följer med) så man kan verkligen variera sättet att ha den på/till. Som soffa efter den agerat som säng också! Såhär har M fäst sängen i vår säng för att den verkligen, verkligen ska sitta kvar – med buntband.

 

Just vår modell har utgått tror jag, men finns ett gäng liknande. T ex denna eller denna.

 


Kommentarer


 1. Caroline 10 maj, 2016 on 13:58 Svara

  Hej Evelina!
  Har följt dig sen innan du gifte dig med Fredrik och vill bara säga att jag älskar din blogg! <3
  Jag undrar i vilken stl tavlorna är som du har ovanför sängen, stl på kort och tavelram, skulle vilja härma lite, hihi!

  Ha det bäst!
  Caroline

  • Evelina 11 maj, 2016 on 09:46 Svara

   Söta du TACK!! Det är 30×40 ramar från IKEA :) Korten är 20×30.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna