VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STACKARS FARMOR

 Inatt var ännu en rekordnatt för lilleman, så skönt när han börjar sova allt längre. Hoppas bara att han snart blir nöjdare på kvällarna också, det är fortfarande gnälligt ett par timmar de flesta kvällar. Att ligga på mammas bröst är det bästa då men det är ändå jobbigt att känna att det är något som är fel. Vi gissar på ont i magen eftersom han somnar, vaknar, somnar, vaknar och ja, verkar ha ont i magen helt enkelt.

 

Idag åt han inte förrän strax efter 07 för första gången och då hinner vi ju gå till skolan till och med. Så det gjorde vi för första gången sedan Aston kom! Har känts smått omöjligt när han åt kring fem och blev hungrig igen kring halv åtta-åtta vilket är samtidigt som Idun vaknar och också vill äta vilket är samtidigt som vi måste gå. Ja ni förstår. Så då har vi helt enkelt fått ta bilen och det har varit väldigt stressigt att mata bebisar på ”löpande band”. Men idag åt alltså Aston äta hemma innan vi packade ner nyvaken Idun i vagnen och så åt hon välling på vägen. Har inte riktigt vant mig vid tanken att hon inte får äta i lugn och ro i soffan men samtidigt får vi nog helt enkelt anpassa oss till situationen och istället fokusera på kvällsvällingmyset.

 

 

Elion och en fotboll är lika vanligt som att se en napp här hemma 😉

 

Våra tankar är hos farmor och farfar just nu. Speciellt farmor/svärmor. De är nere i Spanien och farmor är inlagd på sjukhus sen någon dag tillbaka. De har varit där i två veckor och har hemresa bokad på tisdag. Men nu är hon inlagd och de pratar om att hon inte alls kan åka hem då och det blir kanske operation. Hon får varken äta eller dricka och det är mest frågeteckan. Tänk om vi hade kunnat gå och hälsa på henne med barnbarnen så hon blir lite gladare.

 

Ta hand om er och NJUT om ni får vara friska och må bra. Det är alldeles för lätt att ta givet!

 

Kramar

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 28 april, 2016 on 08:33 Svara

    Kram till er, hoppas att allt går bra!

  2. Jessica 28 april, 2016 on 09:46 Svara

    Då håller vi tummarna för Farmor och hoppas hon blir bra snart!

  3. Ellinor 28 april, 2016 on 09:56 Svara

    Nu får du snart lägga upp en bild på minstingen, man vet ju inte hur han ser ut knappt 😉 väldigt odokumenterad här om man jämnför med storasyster… Vore kul att se honom nu när han är lite äldre 🙂

    • Evelina 28 april, 2016 on 10:07 Svara

      Haha han var ju med på bild för bara nån dag sen 🙂 Men håller med, han är faktiskt inte lika väldokumenterad som sina större syskon som bebisar! Jättetokigt men blir väl lätt så när tiden inte är densamma… Har lovat mig själv att fota mer 😉

  4. Emelie 28 april, 2016 on 10:17 Svara

    Ger ni oljebaserade d droppar? Och / eller semper magdroppar? Vår tjej som är några veckor äldre än Aston hade kolik på kvällarna, gallskrek 18-22. Fick tipset att ta bort oljebaserade dropparna och testa vattenbaserade, efter 3 dagar var kvällarna lugna! Köpte semper magdroppar för jag tänkte att det alltid är bra… Första kvällen blev det gallskriker igen! Tog bort dom och hon blev nöjd igen. Om jag vetat detta med sonen skulle vi kanske haft harmoniska kvällar redan då ;).

    • Evelina 28 april, 2016 on 14:27 Svara

      Nej vattenbaserade d-droppar och ja, Semper magdroppar. Menar du att din tjej fick ont i magen av Sempers droppar?! Vi köpte dom för ett tag sen och det har blivit lite bättre sen dess iaf. Kram!

      • Emelie 28 april, 2016 on 15:22 Svara

        Ja precis hon fick ont av dom också! Medan hennes storebror blev bättre av dom. Men om Aston blivit lite bättre sedan ni började med dom så är det ju säkerligen inte dom som gör att magen gör ont. Tänk att det kan vara så olika för alla barn! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna