VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKOR!

Vi tänkte gå en promenad in till centrum men så började det hagla (!). Så jag gav upp efter en miniprommis bara tills Idun somnat och så fick hon fortsätta sova på trappen en halvtimme medan jag och Aston gick in. Den långpromenaden tar vi en annan dag. Jag försöker träna på att göra sånt jag gjorde tidigare, men nu med två bebisar samtidigt, och gå in till stan gjorde vi ju både en och två gånger i veckan jag och Idun.

 

 

 

Lilla stumpan vill absolut inte ta av skorna som hon hittade i rensningen. De är perfekta i storlek men ja, fodrade höst/vinterkängor haha. Han är ju född i november så de tajmar inte riktigt in samma storlekar årstidsmässigt. Idun och Aston lär väl förhoppningsvis göra det, födda i mars båda två. Större chans i alla fall. Nu hoppas jag att Iduns egna skor kommer snart!

 

 

Vad SKÖNT det är att rensa. Jag blir mer harmonisk och känner mig liksom. Lite lättare på något vis. Bara det att jag då ofta kommer igång ordentligt så nu har jag redan hunnit flytta på tavlorna som M fixade upp med laserpass i vårt sovrum igår hehehe. Han kommer ju bli dölycklig, eller inte ;). Men det bara blev så, kom på att jag ville möblera om på Iduns rum också och då fick jag helt plötsligt nya idéer. Hoppas att han är så pass kär i mig att han står ut med min rastlöshet hemmet i resten av våra liv haha. Å andra sidan är ju faktiskt han rastlös när det kommer till andra saker så… 😉

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna