VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RENSNING PÅGÅR

Vi startade dagen första gången strax innan 06 när lilleman ville äta första gången och sen var han klarvaken ett tag så vi låg och pratade i sängen. Alltså han är ju för gullig nu när han ler åt allt hela tiden bara man tittar på honom! Sen somnade han på mitt bröst och jag fick slumra en stund tills strax innan åtta då Idun vaknade. Då var det matning, blöjbyten och klädpåtagning i vanlig ordning innan vi kickade vi igång rensning!

 







Vi har projekt rensa-upp-garaget och vi är på väldigt god väg. Nästa steg för mig var att gå igenom alla vinterkläder och alla urvuxna barnytterkläder och alla skor. Det sparas såklart tills Aston växer ut allt men mer organiserat måste det bli. Efter säsong. Så barnens overaller, regnkläder och sånt förvaras numer i en påse, våra vinterkläder i en och skor i en. Vi köpte nämligen plastväskor i modell större på IKEA (genomskinliga) som M byggde hyllorna i hallgarderoben efter. Blir hur bra som helst! Hra tyvärr rensat bort mycket av Elions urvuxna ytterkläder från hans första år så det får bli en del nytt de närmsta åren ändå. Men bra att ha en del sparat i alla fall! Idun har fått tag på ett par skor som Elion hade i samma ålder (han gick ju vid 9 månader så hade haft skor ett bra tag vid 13 månader), hon är överlycklig!


Hur startar du din vecka? Inte med snö hoppas jag?! 😉 Vi hade lite vitt på backen igår men det försvann ju som tur var direkt. Nu vill vi ha VÅR och VÄRME!


KRAM

Kommentarer


  1. Elina 25 april, 2016 on 10:21 Svara

    Alltså jag tycker att det är såååå jobbigt med såna där rensningar! I lördags fick vi faktiskt upp de sista vinterkläderna och skorna på vinden (lagom tills de kom snö igen… 😉 ) Men det känns som att det kan ligga nån vintersko i nån vrå i tvättstugan, men då får den fasiken ligga kvar där till nästa vinter! 😛

    • Evelina 25 april, 2016 on 10:38 Svara

      Ja fyy! Men så SKÖNT när det är gjort! Har gått och dragit mig för det där i månader nu ju haha… Kram!

  2. Sandra 25 april, 2016 on 11:03 Svara

    Med mycket snö (vi hade snö kvar sen tidigare också), det blåser och snöar för fullt. Men mig kvittar det.

    Mamma älskade vår och sommar (som de flesta av oss) och det gör så ont att hon inte får uppleva det mer. Imorgon är det 6 veckor sedan mamma gick bort. Har inte förstått det än, saknar mamma mer för varje dag som går. Försöker ta en timma i taget framåt.

    Kramar

  3. Joysan 25 april, 2016 on 12:32 Svara

    Visst är det så skönt när man gjort sånna där stora rensningar…även fast man sällan ser ”stöket” så vet man ju om att det är där, haha. Vi hoppade på förvaringsdrottningens uppdrag vecka för vecka där så vi har verkligen börjat få bra ordning som vi håller, roligt! Hopps ni får en riktigt härlig dag…hör skiner solen men har bara sju grader…brrrr!

  4. Alexandra 25 april, 2016 on 12:46 Svara

    Vår dag startades med en tur upp till huset för besiktning av värmepumpen.imorgon blir huset vårt, efter slutbesiktningen! (Bygger nytt) På lördag flyttar vi till vårt allra första hus? ?

  5. Elise 25 april, 2016 on 14:15 Svara

    Åh jag älskar o rensa. Känns så skönt efteråt. Hojta till om du ska sälja de där crocs stövlarna blå man ser på en bild.. 😉 beroende på storlek såklart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna