VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BIRTHDAY PRINT

Solig onsdag (yeay) och Sverige har fått en ny prins! Jag är egentligen ganska emot monarki men tycker ändå det är spännande med kungabröllop och prinsfödslar. Ska bli roligt att se vad den lille prinsen ska heta!


Jag och Aston har sovit rätt kasst inatt, vi är båda förkylda och min hals kliar och gör ont, och dessutom haaatar jag att sova när jag är förkyld. Sover alltid dåligt då. Men övriga familjen har sovit gott, M behövde verkligen det. Han har de senaste nätterna gått in till Idun kring 04 och suttit där en halvtimme när hon av någon oklar anledning har vaknat ledsen. Jag måste ha varit rätt trött för jag har inte ens hört det! Det är ändå tur att även om hon har börjat sova oroligt på ”senare” dar så är det ändå lite varannan-natt-ish.



IMG_1234
 

Vi har ju också en egen liten prins här hemma och han blir sex veckor IDAG! Jag beställde Birthday prints från Fashionell till alla tre barnen men har än så länge bara en ram så ska köpa fler. Var lite osäker på ramfärg men kör på vitt. Dessa ramar finns på Granit.





IMG_1238

Detta måste vara det perfekta presenttipset till alla som har fått barn!? Doppresent, födelsedagspresent eller bara present till sig som föräldrar som en påminnelse om de stora dagarna när man fick möta sina barn? Ja jag tänkte ju först att dom skulle ha sitt tryck på sina rum men nu lutar det mer åt att vi har dom inne i vårt sovrum hihi.

 


Idag är jag en extra glad mamma för när vi släppte av Elion vid skolan sa han ”jag älskar dig” till mig. Jag säger det ofta och varje dag, men han är inte lika generös med dom orden, så när han väl säger dom blir jag alldeles varm i hjärtat.



Stor kram!


Kommentarer


  1. Cissi 20 april, 2016 on 09:01 Svara

    Vilka fina 🙂 krya på er så mycket

  2. Cissi 20 april, 2016 on 09:01 Svara

    Vilka fina 🙂 krya på er så mycket

  3. Åh vilken fin present! Måste nog beställa till mina killar också. Tack för dina bra tips!
    ha en bra dag! Kram

  4. Åh vilken fin present! Måste nog beställa till mina killar också. Tack för dina bra tips!
    ha en bra dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna