VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVÅ FÖRKYLDA BEBISAR

  


Myser med Aston extra mycket idag. Lillprinsen förstår ju inte varför det är jobbigt att andas och vill bara vara nära. Skönt att han får sova en längre stund som han gör på mig nu, sådär riktigt djupt. Det gjorde han ju inte inatt om man säger så. Fast han sov rätt bra ändå, mest jag som sov oroligt när jag visste att han har lite svårt att andas. Men sen fick jag sovmorgon och M tog båda barnen. Och han gav Aston mat där vid fem. Alltså så skönt det var, andra helgen vi gör så nu och jag känner vad gott det gör mig. Att det gör så jag kan sova mindre på vardagarna. 


Garderobsbygget är färdigt och två tavlor är på plats över köksön. Aston ligger på mig i soffan och Idun hänger på M. Alltså jag höll på att avlida av skratt innan. Hon blev arg på mig. Ja det är ju inte kul förstås, att hon var arg. Men det var komiskt hur tydlig hon var med det. Bara jag tittade på henne så kröp hon in och gömde sig bakom en säck som ska vara i garderoben och fortsatte skrika. Tittade fram efter en stund och varje gång frågade jag om hon inte kunde komma till mig men nej, då skrek hon bara högre och skakade på huvudet. När pappa kom och frågade samma sak tystnade hon och sträckte upp armarna! Tror hon känner att jag varit för mycket med lillebror idag så sen när han sovit färdigt är det jag som får byta bebis helt enkelt. Lilla gumman. Börjar bli stor men är fortfarande sååå liten.


Kommentarer


  1. Milla 17 april, 2016 on 06:46 Svara

    Hahaha va skön lilla Idun låter. Och härligt med sovmorgon förstår det ger lite extra energi

  2. Milla 17 april, 2016 on 06:46 Svara

    Hahaha va skön lilla Idun låter. Och härligt med sovmorgon förstår det ger lite extra energi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna