VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÖRDAGENS LILLA RENOVERINGSPROJEKT

När man kommer in i vårt hus kan man från hallen gå till vänster eller höger. Åt höger finns matplatsen, kök och vardagsrum i en öppen stor yta. Till vänster är det en smal korridor och där är sovrumsdelen på huset. Alla sovrum ligger i rad och till vänster länst ner är mitt kontor som leder ut till garage och mancave.


Den där garderoben som är mellan kontoret och mitt och Ms sovrum har vi pratat mycktet om. En del (vi bor ui ett radhusormåde där alla hus såg likadana ut från början men de flesta bygger om lite olika) öppnar upp och gör något av rummen större, andra gör det till en passage ut till garage och hobbyrummet och gör om rummet som vi har till kontor till ett sovrum (är ju inte så kul att ha passage ut till garaget från ett sovrum. Vi ska ha kvar det som förvaringsutrymme och nu till en början ska M sätta in hyllsystem och få smartare förvaring helt enkelt. Sen längre fram kommer vi nog dela av den så man kommer in i en liten skrubb från hallen och sen öppnar upp till en garderob från kontoret istället.Såhär såg det ut för en liten stund sen!


Nu är allt utrivet och min Handyman har påbörjat dagens projekt.


Jag och barnen ska ut på promenad om en liten stund när Idun ska sova och Aston kommer nog sova gott han med. Brukar han göra under den tiden också, men inatt har det varit en jobbig natt för honom. Han har blivit förkyld stackarn! Usch, man är ju minst sagt lite skraj för RS-virus på en så liten bebis. Det förklarar att han varit så gnällig de senaste dagarna och sovit oroligt. Igår var Ms bror med flickvän här och Aston kom inte alls till ro och somnade som han brukar framåt 21… Så sent igår kväll fick vi använda koksaltslösning och då blev det bättre. Det var första gången jag har gett det till en bebis men vi löste det genom att läsa på lite på nätet. Vad skulle man göra utan google!?


/google addicted


Kommentarer


 1. caroline 16 april, 2016 on 11:27 Svara

  Hej!
  Stackars lillkillen som är snuvig. Är såå mycket tuffare när de är så små,både för de själv och mammahjärtat. Ville bara ge ett litet tips, du kanske redan använder detta, men min bvc sköterska rekommenderade Physiomer som är en flaska med koksaltlösning. Svårt med dessa små pipetter, (finns iof som nässpray flaska också nu..) men just Physiomer är super när de små är förkylda! Finns på apoteket.

  Kram Caroline

 2. caroline 16 april, 2016 on 11:27 Svara

  Hej!
  Stackars lillkillen som är snuvig. Är såå mycket tuffare när de är så små,både för de själv och mammahjärtat. Ville bara ge ett litet tips, du kanske redan använder detta, men min bvc sköterska rekommenderade Physiomer som är en flaska med koksaltlösning. Svårt med dessa små pipetter, (finns iof som nässpray flaska också nu..) men just Physiomer är super när de små är förkylda! Finns på apoteket.

  Kram Caroline

 3. Maria 16 april, 2016 on 15:15 Svara

  Droppa lite bröstmjölk i näsan funkar också ?☺️

 4. Maria 16 april, 2016 on 15:15 Svara

  Droppa lite bröstmjölk i näsan funkar också ?☺️

 5. Alexandra 16 april, 2016 on 19:43 Svara

  Näsfrida finns som nässpray också

 6. Alexandra 16 april, 2016 on 19:43 Svara

  Näsfrida finns som nässpray också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna