VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOGETHER

Långfredag och våffeldagen på en och samma dag. För mig blev det en lång morgon i sängen, M hämtade Aston vid halv åtta så jag fick ligga kvar en stund idag igen och sen när jag gick upp hade han inte bara roddat hemmet med tre barn utan även gjort våfflor! Alltså min man han kan. Ja inte bara sånt (det tycker jag dessutom är en självklarhet, att båda ska hjälpa till med hem och barn och allt som hör därtill) men göra mig lycklig syftade jag mer på 😉
IMG_1081


Igår påskpyntade vi lite, satte fjädrar i ris som vi plockade och pyntade även lilla äppelträdet på framsidan med vita fjädrar, köpte gula tulpaner och smusslade med påskägg. Jag misstänker i alla fall att det var det M gjorde när han smög in i sin mancave med en godispåse, nån påse, påskägg och en öl som sällskap haha. Jag smusslar lite mer diskret med mina hehe.
IMG_1087


Sötaste påskpyntet som Elion gjort i skolan. ÄLSKAR sånt där! Egenpysslat pynt som han gjort.
IMG_1095


Idag och hela helgen fokuserar vi på att vara tillsammans, det bästa som finns!


PÅSKKRAMARKommentarer


 1. Lovisa 25 mars, 2016 on 15:50 Svara

  Så fint det var med påskriset.

 2. Kim - Mamma till 2 & GRAVID 5 april, 2016 on 13:28 Svara

  Vart är tavlan med together texten köpt? :)

  • Evelina 5 april, 2016 on 21:24 Svara

   Desenio.se :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna