VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ PÅSKEN!

Och godmorgon skärtorsdag! Idag kände jag för en timme för mig själv i sängen så M tog båda barnen medan jag fick snosa och sträcka på mig utan en bebis klistrad mot bröstet eller en klättrandes ettåring i sängen haha. Rätt ljuvligt faktiskt. Sen åt vi god frukost likvärdig med hotellfrukost som var alternativet den här morgonen, men jag ångrade mig igår och köpte hem massa gott istället. Hotellfrulle kan komma om ett tag när Aston är lite större och vi har mer rutiner med allt. Nu behöver vi nog bara fokusera på att njuta och mysa på hemmaplan! Nog så stor prövning för två ganska rastlösa föräldrar men alla behöver landa efter stora förändringar, det inser vi ju såklart.


Om en timme ska vi ut i solskenet för att hämta hem Elion igen, han sov hos F inatt. Men först lunch för Idun och bodybyte på Aston! Det är en riktig spybebis vi har fått.
  


Hur firar ni påsk? Pyntar ni mycket?  Lagar påskmiddag och letar påskägg?


Vi pyntar liite, typ som på bilden – köpte påskliljor och bordsunderlägg igår och ska plocka påskris idag. Bordsunderläggen tycker jag är sådär fulfina, mest ett kärt minne från mina påskar som liten. Det var något speciellt med att plocka fram de olika underläggen till påsk och till jul och tyckte vi barn att de bara var fina! 🙂


Kommentarer


  1. Hanna - Pilates och träningstokig 24 mars, 2016 on 14:39 Svara

    I år blir det ganska mycket påskpynt. Iallafall i köket. Eftersom att både jag och maken jobbar i helgen så kommer vi äta påskmiddag ikväll och så ska barnen få varsin påskpresent och äta godis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna