VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INTE RIKTIGT FÄRDIGT, MEN…

Det är nästan, nästan helt i ordning på mitt lilla kontor nu. Även om det säkert kommer ändras lite efterhand, med tanke på hur jag är haha… Men det känns åtminstone äntligen som ett riktigt rum nu för de sista dagarna innan Aston föddes kom mycket på plats därinne. Vi boade inte bara med bebisgrejer 😉
IMG_0591


IMG_0595


Det blev inte bara en medium VITA eos lampa i taket, utan även den minsta modellen med denna lampfot till skrivbordet. Om man kan vara kär i lampor så är jag kär i dessa! Finns en ännu större modell också men den hade blivit för stor här inne, men ska ni ha en i ett lite större rum är den säkert kanonfin den med!


Hos The sofa store får man just nu 15% rabatt på lampor om man anger koden lampor15.
  IMG_0597


Min tanke är att det ska vara ljust och stilrent där inne, men med en personlig touch. Jag som älskar foton vill ha foton på det finaste jag har (min familj) runt mig medan jag sitter där i timmar och pluggar och skriver. Ska ju börja plugga igen till hösten så kag behöver ett eget krypin där jag kan hålla till.
IMG_0600


Från mitt kontor kan man gå ut i Ms mancave och garaget. Den lilla skylten på dörren hittade han i New York och det kändes ju bara helt klockrent att sätta den på dörren ut dit!


IMG_0602


IMG_0598IMG_0604

Har köpt en skylt med texten Follow your dreams på MIO också som jag ska hämta ut så fort tiden finns, den ska hänga där mellan griffeltavlan och olivträdet. Motiverande texter passar ju extra fint i ett kontor, och som i mitt fall ett pluggrum, tycker jag! Platsen där jag ska kämpa för att nå mina drömmar och mål!Kommentarer


 1. Marie 18 mars, 2016 on 17:09 Svara

  Gud så härligt med ett eget studierum, lyxigt och måste vara såå skönt! ?

  Mvh heltidsarbetande, deltidstuderande mamma och fru som bor i en tvårummare på 60kvm ? (Blir tokig snart haha)

 2. Alexandra 18 mars, 2016 on 19:59 Svara

  Är du sponsrad av the soffa store? Verkade så, men framgick inte. Jätte gulliga lampor i ditt kontor. Hade jag haft en flicka skulle jag gärna velat ha en i hennes rum. I blivande pojkrummet känns lampan för gullig. Skrivbordet är ju sååååå fint! ?? ja allt är fint där inne. Så mysigt!

  • Evelina 18 mars, 2016 on 20:24 Svara

   Har haft samarbete med dom förut och gillade servicen etc så handlar gärna där igen :) Samt tipsar gärna er om bra erbjudanden som vanligt! ???

 3. Diana 18 mars, 2016 on 22:16 Svara

  åh vad mysigt och härligt att få sitta där inne och plugga, love it. 😀

 4. Kim - Mamma till 2 & GRAVID 5 april, 2016 on 13:17 Svara

  Tjusigt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna