VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNART KANSKE HON GÅR

Tänk så förväntansfulla vi var för en vecka sedan – vattnet hade gått och vi visste att vi närsom skulle få möta lillprinsen i min mage. Imorgon fyller han en hel vecka ♥



Gladaste Idun framför fulaste entrén som snart snart blir finare 😉


Idag har det hänt grejer här hemma med lilla damen ovanför, för första gången har hon gått utmed bordet och soffan! Hon är inte alls speciellt nyfiken på att gå, men de senaste dagarna har vi märkt en otålighet och nyfikenhet som inte helt och fullt stimuleras i dagsläget genom krypande, hasande och att bara stå. Så jag tror det kommer lossna snart med gåendet närsom. Hon är lite så – försiktig till en början men sen kan det gå undan.


Ja hon blev så stor på en gång när hon blev storasyster. Fram tills Aston föddes var hon ju vår lilla bebis! Nu är hon helt plötsligt mittemellan att vara bebis och en liten tjej och jag vet inte om det bara är vi som inte riktigt sett henne som så ”stor” innan eller om hon bara har utvecklats massor de senaste dagarna. Kontrasterna mellan lillebror och henne blir såklart extra tydliga så det är väl mest det. Det är många som frågar hur storasyskonen har tagit lillebrors ankomst och vi tycker båda att de har tagit det på bästa allra bästa sätt! Idun tog nog mest illa upp av att jag inte var hemma på nån dag, och båda två behöver förståeligt nog extra bekräftelse och uppmärksamhet, men annars är de världens finaste med lillebror och tycker han är så söt och spännande.


Efter en kvällsfika med rabarberpaj med vänner och avsked av en vagn sitter vi nu i soffan med lilleman. Känslan av helg varje dag som vi har nu hade jag lätt kunnat vänja mig vid!



Kommentarer


  1. Milla 16 mars, 2016 on 08:16 Svara

    Åh hejja Idun

  2. ia 16 mars, 2016 on 13:12 Svara

    Glöm inte bort att visa framstegen och ändringarna som är på G på framsidan! Än hur mysigt det är med bilder på kidsen och lillAston så är åtminstone jag nyfiken på M boande ?

    • Evelina 16 mars, 2016 on 13:18 Svara

      Haha ska bli! Går ut med båda barnen efter mellis för att fota lite 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna