VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT I SOVRUMMET MEN INGEN BEBISSÄNGSådär, nya sängkappan äntligen på plats och hjälp vilken skillnad! Hela rummet får en mer ombonad känsla och till och med M sa att det blev väldigt fint ;).


Något annat som kommer bli fint är nya golv i hela huset! Samma överallt till största del. Vi pratade först om att slipa och måla trägolven vita, men nee… Känns inte värt arbetet när en stor renovering ändå är så pass nära. Även om det är några år bort haha. Men vi har ju en hel del annat som ska göras också om man säger så!


Det väntas mer nytt till sovrummet, vi har ju ingen säng till Lillebror på plats, men den är beställd och borde komma nu i veckan. Vi har nämligen väntat på en speciell modell som har varit tillfälligt slut i lager, men nu så! Vi har resonerat som så att OM han skulle komma innan sängen har vi ju faktiskt plats mellan oss i babynestet precis som det så lätt blir med första tiden med bebisen i huset. Det var ju bara knappt ett år sen sist, och jag minns så väl att det kändes som att Idun liksom fortfarande satt fast vid mig med en istället osynlig navelsträng. Att sitta ihop i 9 månader gör sitt, det blir ett starkt band. Jag har haft turen att känna omedelbar oändlig kärlek till mina barn och hoppas att det kommer kännas likadant med lillebror. Vet däremot att det inte alls är en självklarhet och att många liksom växer in i kärleken på något sätt. Det viktigaste är att vi mammor vet att det inte finns något rätt eller fel med våra känslor, för alla är vi olika och alla reagerar också olika.


Alltså ååååh vad jag längtar efter Lillebror nu! Det känns som att jag äntligen är redo för förlossningen, rent mentalt. Redo för att bli fler i huset. Hoppas du också är redo snart lille vän!

 


Kommentarer


 1. Sandra 1 mars, 2016 on 10:56 Svara

  Så var det för mig, att kärleken växte fram och jag är SÅ glad för att jag hade en vän som förvarnat mig om att det varit så för henne för innan hade jag bara hört mammor prata om den där omedelbara kärleken. Det finns som sagt inga rätt eller fel, och jag tror det är viktigt att lyfta fram alla erfarenheter då det nog är lätt att känna sig förvirrad/misslyckad om man inte känner den där kärleken från start.

 2. Suzanne Zehlander 1 mars, 2016 on 11:32 Svara

  Viktig punkt!
  Framförallt tycker jag det är viktigt att påpeka att den omedelbara kärleken till sitt nyfödda barn inte är något man kan påverka. Visst, alla är olika. Men så många andra faktorer spelar oxå in.

  Snart är det dax för Lille A’s stora entré, sååå spännande :-)

  Kram

 3. Diana 1 mars, 2016 on 12:44 Svara

  Jag kan knappt förstå att du väntar en till. Så kul och ska bli så spännande att få följa er familjs resa med alla barnen. 😀
  Sovrummet vart jättefint! Vart lite nyfiken på era nattduksbord, vad har ni för några? Är på jakt efter nya och smidiga. :)
  Ha en fin dag nu Eve.

 4. Alexandra 1 mars, 2016 on 14:55 Svara

  Hoppas allt flyter på så bra det kan när lillebror kommer och att Idun tar det bra. Det tror jag säkert! Så spännande att han snart är här. Tror han kommer vara väldigt lik sin far☺️

 5. Kim - Mamma till 2 & GRAVID 2 mars, 2016 on 11:16 Svara

  Vart har du köpt sängkappan?

  • Evelina 2 mars, 2016 on 11:23 Svara

   Den finns på Ellos! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna