VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ DÅ FEBRUARI, HEJ MARS!

 Har vi kommit till punkten där ni tror att jag är och föder barn om jag inte uppdaterar på ett tag nu? Jag lovar att jag verkligen ska försöka berätta när det är dags, om det är möjligt! Med Idun skrev jag till och med från förlossningen, en liten stund efter vi blivit inskrivna och ca tre timmar innan hon kom ut.



Igår var vi ute i korta omgångar för att fixa med några måsten. Köpa innerslang på jobbet, köpa välling i affären och så passade vi på att hämta paket på samma gång. M jobbade över till 19 med faktureringen så det var liksom bara jag och Idun så det var måsten trots att hon var sjuk. Men alvedon gjorde susen, det jobbigaste var att hon absolut inte ville äta. Hon fick i sig hemmagjord smoothie (testade sån där köpes eftersom de brukar vara poppis men nope) och liiite mat till middagen. Men ingen lunch och ingen välling varken morgon eller kväll. Så när hon åt vällingen nu i morse utan minsta protest och utan alvedon i kroppen blev jag GLAD! 🙂





Skottdagen och sista februaridagen var VARM (tror jag även icke-gravida tyckte hehe) och hade inte bebis varit sjukt och vagnen punka skulle jag gärna gått långpromenad! Men det var alldeles för varmt för tjocka vinterjackan så fick bli en kappa från Mom2Mom.


Nu blir det snart en sovstund i soffan för mor och dotter. Natten har varit sådär, jag har varit på toan massa gånger men jag har även fått gå in till Idun ett par gånger och ge nappen. Då har hon somnat om direkt så det verkar som att det värsta är över nu. Tidigare nätter har hon behövt alvedon och varit varm och ledsen. Haha bar massa kartonger igår när vi hämtade ut paket med möbler till Iduns rum, och sen började jag bygga ihop det själv också… Efter en timme på soffan med M kunde jag knappt gå sen (soffan är inte bra för ett gravidigt bäcken) och fick liksom släpa högerbenet som inte ville lyfta. Så inatt var det haltande i tröttmössan de där femtioelva gångerna jag var uppe. Får bli en lugn återhämtningsdag idag, så siktar vi på att vara back on track imorgon!


Kramar/E

 


Kommentarer


  1. Anne 1 mars, 2016 on 10:38 Svara

    Nu blir det garanterat en marsbebis, så mysigt. <3 Jag födde i v 39 (38+6) så nu är det spännande..! 🙂 Fast det kan ju vara flera veckor kvar förstås. Men visst kikar man in här typ 20 gånger extra per dag nu, det gör man.. :'D

  2. Anne 1 mars, 2016 on 10:42 Svara

    Ps: Mest nyfiken är jag nog på namnet..! 😉 Med Idun trodde jag på Isolde, och nu tror jag på Aaron.. 😀 Idun var ett namn vi funderade mycket på till våran dotter (och Aaron är ett namn jag gillar på killar) men till slut föll det på ett vanligare namn (Stella) pga att det namnet har en speciell betydelse för oss och en fin historia kring hur hon blev till. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna