VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB LIGHT

Hej tisdag! Idag är Elion hemma med oss. Han är inte direkt sjuk, men de har friluftsdag och han är lite hostig så tror han gör bäst i att vara hemma och ta det lugnt. Perfekt att få en extradag en vanlig vardag såhär efter min jobbhelg 😉.

 

Och natten… Alltså ååååhhh vad tacksam jag är över att Idun sov bra hela natten igen. Vågar inte hoppas på att det har vänt helt men alltså vilken skillnad det är att ”bara” behöva gå på toaletten två gånger mot att göra det plus att hon sover oroligt. Och jag som tyckte jag var trött innan haha. Nu håller jag tummarna stenhårt för att sömnen blir bättre för henne igen, för jag behöver då samla sömn inför förlossningen. Har fött barn efter typ 40 timmar vaken (nåt sånt, två nätter utan sömn iaf eftersom vattnet gick i början på första natten och sen aktiv förlossning andra natten) och även efter typ 18 timmar vaken och det är ju enorm skillnad minst sagt, om man får sova bra på natten innan. Med Idun när jag fick sova på natten innan och sen åkte in till förlossningen framåt natten kände jag mig hur pigg som helst dagen efter trots att vi inte sov något speciellt under natten hon kom. Sen får man väl typ någon super-extra-energi av att vara med om en förlossning, men ändå.

 

 

 

Det blev ett snabbt IKEA-besök igår efter middag, medan M körde med släpkärran och handlade byggmaterial till stugan. Perfekt, hann köpa tavellister, handdukar och värmeljus. Tavellisterna ska användas till boklister på Iduns rum tänkte jag. Det ändras lite hela tiden hur jag tänker att det ska se ut där inne, men nu har jag nog kommit fram till det som jag tror blir bäst.

 


Kommentarer


  1. Alexandra 23 februari, 2016 on 09:43 Svara

    Jag tycker att det är så fint med tavellister som boklister. Så har jag planerat. Ska sätta dom lite längre ner och bygga uppåt tänkte jag så han når?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna