VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VAD ÄTER DU TILL FRUKOST?

IMG_0123


Dagens frukost – fil med müsli och riven kokos, hallon/äpplesmoothie och hallonbladste. Jag är ofta inte speciellt hungrig på morgonen men däremot blir jag hungrig om nån timme igen så en frukost nummer två eller mellis behöver jag ofta få i mig innan lunch.


Inte piggare idag heller, varit en riktig pissig natt rent ut sagt haha. Bebis trycker på nedåt och får nästan alltid hicka när jag varit på toa så då kan jag inte somna om på en stund eftersom hela magen hoppar. Men det är först nu det stör sömnen på riktigt, fram tills nu har det varit en gång per natt nästan alla nätter. Sen vaknade Idun till en gång och så vaknade hon tidigt idag igen, vid 06.20. Som tur är gick hon med på att ligga och slumra en liten stund till inne hos mig. Hoppas verkligen att det är förkylningen som gör att hon vaknar tidigare just nu bara!


När jag skrev mitt senaste inlägg igår fick jag sekunden efter veta att M var tvungen att jobba över, så jag och Idun la oss och sov tillsammans en stund istället. Himla mysigt och välbehövligt, men jag känner mig verkligen mer sliten än någonsin nu. Måste vara den där förkylningen som lurar på mig med. Bara det inte blir som med Idun i magen på slutet… Jag började öppna mig och hade förvärkar som sjutton, så blev jag sjuuuuk i nån vecka och allt pausade tills jag var friskt. Vill ju tro att det var därför jag gick över tiden i alla fall haha, men känns inte som en omöjlighet eftersom det startade på riktigt sen första dagen jag kände mig friskare igen.


Stora kramar och TACK för pepp och tumhållningar igår!


Annons

Kommentarer


 1. Helena 16 februari, 2016 on 09:52 Svara

  Tips för att få bort hickan, ta en tesked sylt. Hjälper mig 9 av 10 gånger!
  Hoppas bebis snart väljer att titta ut! Kram!

  • Evelina 16 februari, 2016 on 10:35 Svara

   Ne det är ju bebisens hicka alltså. Eller menar du för den? För den har han ju delvis för att han tränar
   andning för fullt så den får han fortsätta med som han vill 😉
   Kram!

   • Helena 16 februari, 2016 on 21:02 Svara

    Haha nä jag som missuppfattade, trodde det var du som hicka ?

    • Evelina 16 februari, 2016 on 21:45 Svara

     Hahah lite glad för det ändå 😉 men tack för tips mot vuxenhicka!

 2. Frida 16 februari, 2016 on 13:19 Svara

  Jag brukar äta olika frukostar varje dag. Gillar mannagrynsgröt mycket och frallor. Blir direkt hungrig då jag vaknar. Lite jobbigt. 😉 extra hungrig på morgonen nu när jag är gravid. Gulligt med bebis-hicka. Önskar dig all lycka till med förlossningen!

  • Evelina 16 februari, 2016 on 17:03 Svara

   Mmm gröt är lovely! Gillade det inte alls när jag var yngre men nu är det bland det godaste som finns till frukost :)
   Tack snälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna