VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS ATT VÄNDA PÅ VAGNEN?

Man får ju inte missa det här underbara vädret oavsett hur trött man är, så efter förmiddagsnap (jag sov med Idun i soffan) och lunch gick vi ut. Och så varmt det var! Halsduken var för varm, på både mig och Idun. Det var först framåt senare eftermiddag som det började bli småkyligt i skuggan. Vi gick till köpcentret och hem igen, för att kolla på pyjamas. Vår lilla dotter har växt massa och är i behov av både nya pyjamasar och klänningar. Klänningar tycker jag är så himla smidigt, med strumpbyxor till. M tycker att body och byxor är att föredra, men då drar hon ju bara av sig strumporna hela tiden ;).


Så det blev nån timme i solsken på promenaderna och på hemvägen sov den lilla prinsessan sött i vagnen. Ditvägen var hon sådär nöjd, vet inte om det är förkylningen som gör henne gnällig (men hon verkar piggare idag och är knappt snorig), eller om det är att hon tycker det är tråkigt att vara vaken och sitta i barnvagnen. Eller om hon vill sitta framåt. Hon brukar oftast annars sova på våra promenader men när jag passar på att sova med henne hemma blir det såklart svårt. För jag vill ändå att vi båda ska få frisk luft. Längtar faktiskt liiite tills hon börjar gå, för då blir promenaderna mer händelserika för henne när hon kan tulta på brevid kortare sträckor. Tyckte just det var jättemysigt med Elion när han var liten, promenaderna blir mer som upptäcktsfärder!
 


Vi kom hem lagom tills pappa M kom hem från jobbet och vi satt en stund i soffan allihop. Solen sken in från fönsterna på baksidan och det känns verkligen som en försmak av våren idag. Blev sugen på att grilla! Det måste vara en av de bästa sakerna med vår och sommar? Alla grillmiddagar? Barnen kan leka ute, vuxna kan hänga ute och fixa med middagen samtidigt. Sitta kvar länge ute i trädgården på kvällarna… Tänk att vi snart är där igen!Kommentarer


  1. Hanna - Pilates och träningstokig 16 februari, 2016 on 20:20 Svara

    Det är ju helt underbart när man kan börja sitta ute! Längtar efter det!

    • Evelina 16 februari, 2016 on 21:45 Svara

      Verkligen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna