VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR LÖRDAG

Idag hände något väldigt ovanligt. Jag låg kvar i sängen till 10!! Har så svårt för att sova för länge, men efter att ha varit uppe på toaletten gick jag och la mig igen eftersom M tog barnen. Tänkte att det finns ju faktiskt en anledning till att jag inte vill något hellre än att ligga i sängen hela dagen helst. Men vid 10 gick min gräns, vill ju umgås med min familj också. Tyvärr vaknade jag på fel sida även om jag hade chansen att somna om och vakna på rätt 😉 Känns skönt att veta att det är ca en månad kvar av den här graviditeten, för jag är inte rolig för varken Elion eller M just nu.

 

Ikväll är killarna i huset iväg på äventyr så det är bara jag och Idun hemma nu, och hon somnade precis efter vällingmys i soffan. Men vi fick äta middag tillsammans allihop innan de åkte!

 

 

Lekt inne har vi gjort större delen av dagen

 

 

Jag och M var ute på en promenad med Idun också, Elion lekte ute med grannkillarna under tiden. En timme, ner till vättern och hem igen. Kollade på fåglar och njöt av några solstrålar. En timme verkar vara maxgränsen innan jag känner ett tryck neråt som gör att det blir jobbigt att gå. Känns som att jag har ett bowlingklot på blåsan typ. Och en timme verkar vara gränsen för min kära man också, han har ju diskbråck och får ont om han går för länge.

 

 

Den här lilla busfian har faktiskt också en timme som maxgräns om man ska gå promenad i vaket tillstånd. Sen börjar hon åla och kråla och ja… Ta av sig strumporna haha!

 

Så nu väntar en kväll hemma själv. Jag tror faktiskt att jag ska bädda ner mig i sängen! Tända ljus, ta med mig popcorn och pepsi max och kolla serier på datorn. Typ unga föräldrar? Har inte sett men är sugen på någon realityserie. Sen ska jag försöka att somna utan att M ligger bakom mig som han alltid gör, är ju något som fattas när han inte gör det.

 

Hoppas att din lördag har varit den BÄSTA!

 

Kramar


Kommentarer


  1. M 13 februari, 2016 on 22:20 Svara

    Åh! Vad fin du är på den bilden! Passar så fint i den blonda hårfärgen!! ❤️

    • Evelina 14 februari, 2016 on 11:29 Svara

      Tack söta du! Börjar vänja mig vid ett snäpp ljusare nu igen 🙂
      Kram!

  2. Malin 13 februari, 2016 on 23:21 Svara

    Haha, vilken liten sötnos hon är!! 🙂 Busfia som luftar foten lite! 🙂

    • Evelina 14 februari, 2016 on 11:28 Svara

      Haha ja!

  3. Jenny 14 februari, 2016 on 17:35 Svara

    Så himla söt är hon! Jag väntar en liten tjej som är beräknad till slutet av Mars? Blev helt såld på mössan, vart har du köpt den?

    • Evelina 14 februari, 2016 on 20:25 Svara

      Den är från Kappahl 🙂 Då kanske vi får bebis samma dag, man vet ju aldrig 😉
      Kram och lycka till med allt!

  4. Caroline 15 februari, 2016 on 08:06 Svara

    Hej! På hemsidan du länkar till ang åkpåsen står det att det är en dunåkpåse, men när man sen läser beskrivningen står det 100% polyester.. Står det fel i överskriften? Är din åkpåse dun? Om inte, håller den ändå värmen bra på vintern? Man behöver inte ha overall eller likn på bebisen i åkpåsen? Letar febrilt efter åkpåse därför jag undrar 🙂

    • Evelina 15 februari, 2016 on 08:17 Svara

      Kollade och det står 100% polyester på den! Den håller värmen hur bra som helst, Idun har inte haft overall en enda gång i den, bara fleece, tossor/raggstrumpor, halskrage, mössa och varma vantar. När det var typ 15 minus och hon sov ute i någon timme hade jag en fleecefilt i med. Äääälskar Elodie details åkpåsar, har haft med dun också och tycker de värmer lika bra faktiskt. Kram!

      • Caroline 15 februari, 2016 on 08:39 Svara

        Vad bra! Tack snälla för svaret!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna