VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLA ♥ DAG

Alla hjärtans dag. Dagen då kärleken får ta lite extra stor plats! Jag minns förra året, hur jag önskade att Idun skulle välja att komma då, istället kom hon nästan en månad senare haha…


Idag är jag extra tacksam för killarna i mitt liv! M för att han gick upp vid 07 med Idun och sen lät mig vila fram tills han kom in och sa att det var våffelfrukostdags. Elion för att han lekte med Idun så jag fick bada efter frukosten. Att båda barnen lekte därinne med mig var bara mysigt, alltså jag kan knappt förstå själv hur lyckligt lottad jag är som har min lilla familj.




img_1416.jpg


Jag hade köpt varsin liten alla hjärtans dag-present till alla mina älsklingar (A i magen fick nöja sig med våfflor till frukost hehe). Elion fick leklera och M en t-shirt.




IMG_0085


Idun fick en liten mjukishund som hon först var lite skeptisk till haha. VOFF sa hon såklart, men sen ville hon mest titta på den. Hon kanske trodde att den var riktig!?


Ser ni pyjamasen hon har på sig? Den hade Elion när han var kring året också. Har bilder på hans ettårsdag när han har den på sig och jag tänker på just den morgonen varje gång jag ser pyjamasen. Så länge sen men ändå inte. Nu är den bebisen stora killen med största hjärtat som älskar att vara storebror. Han längtar tills lillebror är ute sa han häromdagen! Så att han, M och lille A kan gå på promenader. Eller skrev jag det då? Alltså min gravidhjärna är inte att leka med, TOTALT förvirrad och det blir bara värre och värre för varje dag… 😉


M är i stugan och kopplar in den nya elcentralen, han frågade om han verkligen skulle åka idag när det är alla hjärtans dag och allt, men vi har ju faktiskt en middag på stan inbokad senare ikväll.



Kärlek och kramar till dig!


Kommentarer


  1. Frida 14 februari, 2016 on 12:17 Svara

    Mysigt start. Oj, det måste ändå vara rätt ovanligt att en kille tycker alla hjärtans-dag är så viktigt!? För mig är denna dagen inte så viktig då jag har en pojkvän nu. Värre var det då man var singel.

    • Evelina 14 februari, 2016 on 20:26 Svara

      Hihi jag tror inte han bryr sig om alla hjärtans dag i den bemärkelsen, mer att han bryr sig om mig och vår kärlek och vet att jag är en sucker för en sån här dag 😉

      • Frida 15 februari, 2016 on 10:53 Svara

        Haha okej då förstår jag. ?

  2. Anne 14 februari, 2016 on 18:40 Svara

    Det låter som att ni har/haft en riktigt mysig alla hjärtans dag. Vi var just iväg till affären lite halvstressigt och köpte ett litet gosedjur till vår dotter. Hehe. I övrigt har vi inte firat alls. Vi går runt och väntar på missfall just nu, så vi är liksom lite i en dimma.. Vi skulle ju fått ett syskon i augusti men tyvärr fick vi för några dagar sen veta att det inte blir någon bebis. Det jobbigaste är denna väntan. Att bara gå runt och vänta på att det ska ske. Fy 🙁

    • Frida 14 februari, 2016 on 19:51 Svara

      Fy vad hemskt. Stackars er. Vad var det med er bebis? Vi går i väntans tider i augusti. Vi ska göra fostervattensprov snart för att se om barnet är friskt. Vi fick nämligen en förhöjd risk på KUB-testet.

      • Anne 14 februari, 2016 on 22:07 Svara

        Tack för omtanken. Och stort grattis till er. Det är en missed abortion vi råkat ut för. Något fel på embryot helt enkelt och den/det slutade växa redan tidigt i graviditeten. Sen har livmodern fortsatt växa och alla symptom har funnits (och finns) där.. Men det är ju ändå en tröst det hela, att det bara är graviditeten som växt, och inte bebisen.. Det låter klyschigt, men försök att inte oroa er, allt är säkert bara bra med ert lilla hjärta.

        • Frida 15 februari, 2016 on 10:58 Svara

          Usch vad sorgligt. Hoppas det snart flyttar in en ny liten plutt i din mage. Tack för din omtanke. Det värmer. Svårt att inte oroa sig. Men vi har levt med ovissheten i snart en månad. Vi hoppas och ber att allt är bra. Vi har procenten på vår sida iallafall. Om allt är väl med vår bebis åker vi till Thailand nästa vecka.

          • Anne 16 februari, 2016 on 16:45

            Vet inte om du kommer läsa detta nu när jag svarar så sent, men skriver ändå. 🙂 Förstår dig precis, det är såklart helt omöjligt att inte oroa sig.. Håller tummarna för er!! Hoppas att ni får komma iväg till Thailand (med vetskapen att allt är bra med bebisen)!

    • Evelina 14 februari, 2016 on 20:24 Svara

      Men åh…. Finns inga ord som kan hjälpa, men jag tänker på dig! Stora kramar till er <3

      • Anne 14 februari, 2016 on 21:54 Svara

        Tack snälla, bara att du tar dig tiden att skriva ett svar gör mig varm i hjärtat! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna