VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VOFFMORGON

 


Mycket ”voff” denna morgon (mer än vanligt) då Idun har en body med hundar på sig idag hehe…


De senaste dagarna har jag varit riktigt off, en sån där svacka som varit för många gånger den här graviditeten. M peppade iväg mig till gymmet men inte ens det hjälpte. Men sen på kvällen brast det, och efter att ha låtit bägaren (och tårarna) rinna över känns det äntligen bättre idag. Behövde nog lätta på hormontrycket lite 😉


Fredag idag och morgondagens fotografering med Emelie har blivit framflyttad. Vädret ska inte vara det bästa så vi siktar på en helg några helger bort istället. Och gårdagens frisörtid blev också ombokad, på grund av sjukdom. Så en ny tid väntar nästa vecka. Ser fram otroligt mycket mot att bli ompysslad i håret!


Men först – ledig helg med familjen. Bästa som finns.


Kram/E



Kommentarer


  1. maria 5 februari, 2016 on 10:46 Svara

    Mysigt med voffande morgon! 🙂 Ibland om jag känner att jag har tårar och känslor som bubblar men inte får utlopp brukar jag slänga på en Disneyfilm bara för att få ur mig lite salter. Känns ganska skönt efteråt oftast 🙂 Hoppas ni får en mysig helg hela familjen! Kram

  2. -Jenny- 5 februari, 2016 on 11:28 Svara

    Jag vet precis hur du känner dig i din graviditet nu. Eller. Jag tror att jag vet. För precis så kände jag mig också med lillebror som fyllde 1 för två veckor sedan. Hade egentligen en lätt graviditet men mådde inte bra inombords. Det var något som liksom skavde och allt kändes bara obekvämt. Jag ville bara föda och få tillbaka mig själv. Graviditetshormonerna med Tim var verkligen jobbiga. Jag grät mycket var liksom oroligare och mer dämpad och kände inte igen mig själv alls. Jag är så glad att jag inte är gravid längre. Hade nog hellre tagit en släng foglossning än det psykiska. Tack och lov gick känslan över efter förlossningen för mig. Så heja dig, snart i mål.
    Kram och trevlig helg!

    • Evelina 5 februari, 2016 on 19:52 Svara

      EXAKT så är det för mig!!! Har sagt precis så – foglossningen, illamåendet och låga blodtrycket med Idun var mkt lättare att hantera. Märkligt egentligen!
      Tack snälla för ditt pepp, otroligt lättande att det finns någon som verkligen förstår! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna