VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIDAY BABY!

Jag får en del frågor om träning som gravid så tänkte svara på dom. Jag körde ju Bodypump tidigare men gick det sista passet precis innan jul för nu känner jag att magen är i vägen. På vissa övningar, t ex när man ska dra stången upp mot bröstet får jag ju liksom flytta stången i en båge ut från kroppen för att följa magen och då blir det ju fel i belasting och övningen i sig. Därför tänker jag att det är bättre att pausa från de passen och fokusera på gymmet, och de maskiner jag känner att min kropp klarar av. Vissa övningar från bodypumpen använder jag med stång och vikter även i gymmet, gillar t ex ryggövningen med ”marklyft” som tar så himla bra på hela ryggen och stärker upp där jag behöver stärkas upp. Gårdagens träning kändes lite stressig men annars var det väldigt skönt. Jag riktigt känner hur bra det är för min rygg och mitt bäcken att få träna styrka på en låg nivå. Underhållning av kroppen kan man nog kalla det! Det blev stressigt för att min kära man kände att vi hade tusen saker att göra därefter och det hade han väl rätt i i och för sig.

 

Vi körde hem för middag för Idun efter träningen medan M handlade inför resan idag, sen vidare till IKEA för att köpa bokhylla, lampskärm och gardin, sen hem för att bygga bokhylla och laga middag till oss, sen hänga upp tavlor på Elions rum, sätta upp gardinstång + gardin i vardagsrummet, besök av farmor och farfar som lämnade sin kissekatt och SEN blev det ett avsnitt av The Walking dead i soffan innan sovdags. Det blev rätt mycket gjort på hemmaplan också alltså, många småsaker som gör stor skillnad!

 


Jag och min favorittjej i hela världen framför farmor och farfars hus där vi parkerade bilen för att gå till träningen. M mötte upp oss där efter jobbet och farmor gick promenad medan vi tränade. Haha mitt hår ser visst nästan oranget ut i kvällssolen ser jag men ny tid hos frisören är inbokad för att få bort det innan lillebror kommer till världen.

 

Idag åker alltså M iväg, till skåne på jaktresa efter jobbet så jag och barnen får ett dygn själva. Lånar Elion lite extra så att det inte ska kännas för tomt här hemma haha. Vi ska ha fredagsmys och imorgon åker vi också på utflykt, vi ska hälsa på kusinerna över dagen innan M kommer hem igen.

 


Kommentarer


 1. maria 22 januari, 2016 on 12:29 Svara

  Låter som en effektiv dag! Jag bara älskar Iduns mössa, hur söt kan man bli 🙂 Ha en fin fredag!

 2. Frida 22 januari, 2016 on 14:50 Svara

  Oj vad du bloggar. Att du hinner. Men kul för oss läsare. ? Jag är gravid men orolig för att fixa utväxten då det inte rekommenderas som gravid i om med att man inte vet säkert om det kan överföras till bebisen. Har du någon sådan rädsla?

  • Evelina 23 januari, 2016 on 00:07 Svara

   Nej jag tror inte det påverkar bebisen, men är du orolig så vänta. Man ska göra det som känns bäst! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna