VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNÖ!

img_0003.jpg


Min lilla rumphasare in action ♥


Vad mycket snö vi har fått inatt! Såg precis på nyheterna att det är snökaos i Göteborg. Jag som hade hoppats på att det som finns ska ligga kvar men att det inte ska komma mer hehe… Måste ju hinna med fler pulkaål med Elion och Idun! Den här veckan är storebror hos sin pappa men kommer hit fredag-lördag för jag ska låna honom över lördagen när vi åker på utlykt jag och barnen. M ska iväg på jakt i skåne så då passar vi på att hitta på något extra roligt vi med!


Idag tänkte jag faktiskt träna. Har inte tränat sen tisdagen innan jul eller något sånt, och jag tänker att det kanske delvis är därför jag känner av bäckenet till och från. Det var precis samma innan jag kom igång med träning i alla fall en gång i veckan sist, då kände jag av fogarna men det blev mycket bättre efter regelbunden träning. Ska se om farmor vill vara med Idun en stund så jag och M kan träna tillsammans.


Vet ni när vi vaknade idag? Jag vaknade strax efter 08 men Idun sov till halv nio! Alltså när man har haft en son som vaknat 05 i stort sett varje morgon från det att han var 9 månader och fram till 4-5 år (sker fortfarande ibland) känns det nästan lite overkligt. Fortfarande. Trots att Idun är 10 månader och sovit så här sedan start haha. Men snacka om vardagslyx. Och varannan vecka när Elion är hos sin pappa får jag ju njuta av det på riktigt, när vi inte behöver gå ut på morgonpromenad till skolan vid halv åtta. Otroligt välbehövligt just nu för min gravida kropp.


Bästa tisdagen önskar jag dig!



Kommentarer


  1. Jennifer 19 januari, 2016 on 17:39 Svara

    Wow vilken vardagslyx! Och så söt bild på Idun 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna