VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÄRG



Målade naglar är verkligen något som jag tycker sätter färg på vintertillvaron! Min favoritfärg just nu är Isadoras 117 Porcelain. Sådär neutralt rosabeige som syns utan att synas för mycket.



När jag hade målat en runda med elementfärg i Iduns rum var dock vissa naglar lite vitmelerade hehe… Vilken skillnad det blir! Tror detta är sista elementet i huset som behöver målas faktiskt, en del var vita när vi flyttade in och en del har vi tagit efterhand. Ska måla en gång till bara så det blir lika vitt som väggarna bakom.


Har bytt om till träningskläder och efter grötmellisen går vi till gymmet och möter upp farmor som ville gå på en promenad med lillan och M som slutar jobbet alldeles i närheten. Det blir en träningsdejt helt enkelt! Men en lugn sådan för min del, har som mensvärk längst ner i magen idag, vet inte om det är bäckenet som har svidit de senaste dagarna fast då i ryggen? Eller om det är lillebror som håller på att fixera sig? Det har nämligen ilat och stuckit till emellanåt de senaste dagarna och jag minns att det kändes så när Idun fixerade sig.



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna