VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNART DAGS FÖR VAGNBYTEIdag är det bitande kallt om kinderna men så länge man klär sig ordentligt är det bara härligt med den friska vinterluften tycker jag. Blir på riktigt förvånad över mig själv, jag som annars alltid har avskytt vinter och kyla! Och att solen skiner, underbart! Mina gamla sorellkängor levererar fortfarande och det är verkligen något jag kan rekommendera alla blivande mammor och pappor som ska vara ute mycket med vagnen eller i pulkabacken – varma vinterskor!


Och vår älskade Kronan City. Det var inte speciellt länge vi hann ha den – liggdelen i drygt en månad (eftersom vi hade en annan vagn först som vi inte var helt nöjda med) och sittdelen kommer användas i ungefär ett halvår. Den ska bytas ut mot en syskonvagn om max två månader (vi har beställt och kommer hämta ut den när det närmar sig mars) så är det någon som bor kring Jönköping och som letar efter världens smidigaste vagn i nästintill nyskick kan ni maila mig :)
Annons

Kommentarer


 1. Sandra 5 januari, 2016 on 15:03 Svara

  Jag har en kronan duo/S och jag älskar den!! Hade Emmaljunga till min dotter men kronan är jag såå nöjd med ?

  • Evelina 5 januari, 2016 on 15:05 Svara

   Ja vi är toknöjda med vår Kronan också, önskar vi hade en bra anledning att behålla den 😉

   • Malin 5 januari, 2016 on 19:38 Svara

    Fast det kan ju faktiskt vara skönt att ha kvar den, om till exempel M eller farmor någon gång bara vill ut och gå med Idun eller A (som förövrigt jag tror är Alve 😉 )

    Kram

    • Lina 5 januari, 2016 on 23:44 Svara

     Jag gissar på Aron :)

 2. MIlla 5 januari, 2016 on 15:30 Svara

  Härlig bild,så fint i Jönköping

 3. Erika 5 januari, 2016 on 17:26 Svara

  Är det inte bra att ha kvar den då? Om man går iväg med ena barnet bara och inte vill släpa runt på en dubbelvagn. Jag skulle behålla den om ni har möjlighet, men förstår att kanske pengarna behövs till den nya :) har kronan duo s och ääääälskar den.

  • Evelina 5 januari, 2016 on 19:50 Svara

   Nej vi känner att vi kommer ha behov av syskonvagn bara, komplettera med sulky lite längre fram kanske. Men barnen kommer vara hemma tillsammans länge så vi tror en vagn räcker. Har inte plats till fler vagnar heller känns det som 😉 och den GÅR ju faktiskt använda till bara ett barn också om nån vill gå ut e stund med bara ett barn.

 4. anna 5 januari, 2016 on 18:12 Svara

  Jag är eventuellt intresserad, bor i Jönköping och skall till sommaren få nr 3 ? vad vill ni ha för den? Vilken modell är det, om man vill googla lite!

 5. Paulina D 5 januari, 2016 on 18:21 Svara

  Har själv en Kronan duo/S som vi snart får inviga ☺️ undrar dock om du hade varit sugen på att sälja liggdelen separat? Eller Cityns liggdel passar kanske inte duo/S?

  • Evelina 5 januari, 2016 on 19:51 Svara

   Nej det är inte samma liggdel tyvärr!

 6. Pernilla 5 januari, 2016 on 19:20 Svara

  Hej :) lite nyfiken på vad du ska ha för vagnen? Maila gärna mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna