VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LITE SOM EN FREDAG

Tisdagen som är lite som en fredag idag! Med tanke på att det är röd dag imorgon så M är ledig :) Vi ska iväg till ett par kompisar på middag och bebisdejt senare idag och jag längtar! Annars tänker jag och Idun oss en promenad när det är sovdags. Vi ska hämta ett paket som kom igår, innehållandes ett paket till vår älskade M som fyller år på torsdag. Synd att han jobbar då men vi får se till att ordna en mysig dag för honom efter jobbet ändå!

 

 

DSC_6882somsmartobjekt-1

 

Lillebror i vecka 30 när Nadja fotade oss ♥

 

Den här lille killen är väldokumenterad inifrån. I vecka 7, 8, 10, 12, 13, 19 och 21 har vi gjort ultraljud. Med Elion och Idun har vi gjort 4D-ultraljud men jag tror att alla de här extra ultraljuden har tagit bort charmen med just ultraljud för oss en del. Samtidigt som det nog är den graviditet då jag hade behövt det mest eftersom jag har varit (är) så orolig och att se honom i 3D och 4D hade gett extra mycket glädje. Men med tanke på att vi måste åka till Linköping (13 mil enkel väg) och Idun mestadels avskyr att åka bil känns det inte jätteaktuellt. Tur att lillebror blir förevigad i magen utifrån i alla fall!

 

Älskar för övrigt att vara ljusare i håret. Med slingor i blir det mer volym i håret och jag trivs bättre i svarta kläder. Som brunhårig känner jag inte alls för att klä mig i svarta plagg men nu så!

 


Annons

Kommentarer


 1. Christel 5 januari, 2016 on 09:30 Svara

  Jag tycker att det känns lite som en Lördag då Lördagen inte är röd men Söndagen är röd precis som dagen i morgon :)

  Önskar en God fortsättning på det nya året / Kram :)

 2. Joysan 5 januari, 2016 on 10:27 Svara

  Så fin bild! Håret är jättesnyggt! Hoppas ni får en härlig dag! Kram

 3. Malin 5 januari, 2016 on 10:49 Svara

  Anders Selbing/Crocus har tyvärr slutat med 3d-ultraljud (men han brukar oftast bjuda på en titt i 3d ändå), så det kanske ytterligare motiverar att inte åka till Lkpg?

 4. Frida 5 januari, 2016 on 20:39 Svara

  Klokt att avstå 3D/4D. Jag tror inte på att göra sådant. Extra strålning än nödvändigt är inte bra. Men det vet du säkert. Mysigt att ni snart får en till bebis. Själv inväntar jag min i sommar. ? Trevlig helg!

 5. anonym 13 januari, 2016 on 11:32 Svara

  hej!
  jag plussade för någon vecka sedan, går in i v7+0 imorgon. såg ni hjärtaktivitet redan på första ultraljudet i v7??

  • Evelina 13 januari, 2016 on 11:57 Svara

   Åh grattis!! Nej vi måste ha missat de första hjärtslagen precis för det ska väl slå i 6+ nånting. Hoppas du kan slappna av och tänka bort den där första oron man ofta har :) kram och grattis igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna