VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PUSS PUSS!

bildfem 


bildtre

bildtvå

Godmorgon från oss!

 

Igår kände jag Lillebror i magen massa sen, såå skönt. Våra planer för dagen var att träffa Cintya men hon ställde precis in så vi får hitta på något annat. Funderar på att fråga farmor och farfar om de vill ha lite Idunbesök. Men först kör vi en innemysförmiddag i alla fall, ute är det grått och trist! En morgondusch ska jag ta också, vi sov ända till halv nio idag och det var ljuvligt. Jag vaknade liksom före Idun och när hon vaknade strax efter lyfte jag över henne till mig så låg vi och myste en lång stund. Tills hon blev för vild och ville åla sig ur sängen hela tiden haha.

 

Just det! Idag var en förstagång som fick mitt hjärta att smällta! Idun har länge gjort pussar i luften åt oss och jag säger alltid puss puss efter jag pussar i luften tillbaka. Men nu när vi satt i soffan sa jag får mamma en puss, och då vände hon ansiktet mot mig och gav mig en puss på munnen. Alltså jag dör vad fantastiskt det är att få vara med om alla dessa förstagånger!

 

Kram och Kärlek.


Kommentarer


 1. MIlla 19 november, 2015 on 11:00 Svara

  Fina ni är

 2. maria 19 november, 2015 on 11:21 Svara

  Fina ni är! Bebispussar måste vara bland det gottigaste som finns 😀

 3. Alexandra 19 november, 2015 on 11:44 Svara

  När började hon pussa i luften?

  • Evelina 19 november, 2015 on 12:03 Svara

   Oj vet inte riktigt… Kanske 2 månader sen? Eller ne kanske inte riktigt så längesen, men 1,5 iaf ? runt 7 månader!

 4. Monika 19 november, 2015 on 12:23 Svara

  Älskar också dessa första stunder! Puss på munnen och ett leende efter är underbart. Min lille är högt och lågt. Började krypa för snart en månad sedan. Har inte tid att sitta och leka. När vi är på skötbordet brukar jag säga: kom igen, nu bajsar vi. Då gör han det. Potta snart?
  Tyvärr är nätterna fortfarande jätte jobbiga. I över 8 månader nu har jag fått sova Max 3 timmar/natt. Vid 19:39-20 nattar jag. Innan 22 har han vaknat och gråtit minst 3 ggr. Sen är det uppvak varje timme och vid 05:30 är det morgon. Jag är väldigt trött och har ont i kroppen. BVC antydde barnläkare som skriver ut sömnmedicin! Aldrig i livet!

  • Evelina 19 november, 2015 on 13:14 Svara

   Haha oj! Ja då kanske han är redo för potta eller sitta på toaletten med toaring? Du måste ju vara heeelt slutkörd och det är bra att du ber om hjälp! Men kan du inte få hjälp av någon nära som kan hjälpa dig nån natt så du får sova? En natt god natts sömn skulle ju göra underverk. Hur sover han på dagarna? Måste vara riktigt ovanligt dock med en så vaken bebis nattetid när han ändå är så pass stor, kanske just er BVC-sköterska inte riktigt vet hur hon ska hjälpa dig?
   Kramar

 5. Monika 19 november, 2015 on 16:25 Svara

  Ja jag är slutkörd. Nej har ingen som han hjälpa. Han sover 45-60 min, 2-3 ggr varje dag. Men vaknar för minsta ljud!

 6. Linn 20 november, 2015 on 12:21 Svara

  Åh så mysigt!
  Jag måste fråga dig som har en lika gammal bebis som jag. Vad gör ni på dagarna när ni är hemma? Jag kan känna mig såå frustrerad och tråkig när vi bara är hemma, idéerna tar liksom slut på vad man gör med en 8-månaders. Tycker verkligen inte att det är så roligt att leka dagarna i ända. Och nu är liksom leksakerna ganska tråkiga och bebis inne i en period då hon är ganska krävande. Några tips på vad vi kan hitta på hemma?
  Stor kram!

  • Evelina 20 november, 2015 on 22:52 Svara

   Hehe ja man behöver nog lite stimulans på vuxennivå också tror jag. Jag har ju mitt extrajobb i bloggen som nog bidrar till att jag är mer ”nöjd” med att bara leka övriga stunder. Med första barnet tror jag man är mer ovan också (och har ”mer” tid)? Vi gick massa till öppna förskolan jag och Elion, kanske kan vara något för er? Sen är Idun en väääldigt nöjd och lättroad bebis, kräver liksom ingenting mer än att vara med. Kanske ni behöver lite nya leksaker? Böcker älskar vi här! Sen minst en promenad om dan som får vara ett mindre projekt, typ gå till affären 3 km bort istället för 500m bara för att ha ett litet mission 😉
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna