VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BIT PÅ VÄG

Ja sovrummet är ett projekt som jag skulle vilja ta tag i men Idun och Lillebrors rum kommer först. Och sen mitt kontor. Men samtidigt så är ju vårt sovrum ett rum som vi tillbringar många timmar i (även om mest för sömn) så att ha det fint där känns också viktigt för mig.


Ny lampa fick det bli lite så här på vägen :)


IMG_8157


IMG_8116


Lampan utstrålar verkligen LYX och klingar därför inte helt med rummet i övrigt, ÄNNU! 😉 Jag vill ha en fondtapet vid sänggaveln snart medan M hellre väntar i typ fem år tills väggarna ska byggas om helt. Hallå fem år!? Då vill jag tapetsera en billig skittapet (fin såklart) så länge. Spelar roll att underlaget inte är det bästa, det blir ändå bättre än vad det är nu. Börjar tröttna på att ha alla väggar vita så mer tapeter vill jag få in! Speciellt i sovrummen.
   IMG_8182


Här i hörnet sover Idun. Innan vi flyttade hit hade vi hennes säng med avtagen långsida mot min del av sängen, så detta var ett steg mot eget rum. När rummet brevid oss är färdigt kommer hon flytta över dit och Lillebror kommer få ha sin säng hos oss i början han också. Sen får de två dela rum i ett par år tills vi bygger ut och ett till sovrum tillkommer. Kontoret hade funkat som sovrum men det är ett genomgångsrum till garage och hobbyrum, så vi tänker bygga ett till rum utanför kontoret helt enkelt för vi vill behålla dörren ut till Ms ”man cave”. Samtidigt tänker vi förlänga badrum och toalett som ligger vägg i vägg med kontoret så att även de blir större. Har många inredningsplaner när det kommer till småsyskonens rum. Matchande växasängar på sikt bland annat. Har börjat fundera på förvaring och sånt också men det får ta fart när väggarna är i ordning.
IMG_8131


Och den vackra lampan utan att vara tänd.


Vi hittade den på The Sofa Store (fysisk butik finns i Stockholm, Uppsala och så online) där man just nu får 15% på VALFRI lampa. Skriv bara in kampanjkoden ”lampor15” när du handlar så får du rabatten (gäller fram till 20 december)


Kommentarer


 1. Alexandra 19 november, 2015 on 14:22 Svara

  Det är ju så himla kul med inredning och planering! Jag håller på att inreda i huvudet just nu inför flytten till vårt nybygga hus till sommaren? längtar så mycket!

 2. jessica 19 november, 2015 on 14:29 Svara

  Gud vad fint ni får det! Och ja den lampan utstrålar verkligen lyx :)
  Men jag måste få fråga en sak om er säng, är det två enkelsängar och sen en stor madrass över? För jag är så sugen på en sån sänggavel som ni har men vi har två enkelsängar. Känns som att sängarna kommer glida isär i mitten…

  • Evelina 19 november, 2015 on 14:38 Svara

   Ja det är ju två olika resårmadrasser (framför allt viktigt när man väger olika och behöver olika underlag) och sen en tjockare bäddmadrass över. Man kan köpa grejer som sätter ihop madrasserna undertill, då sitter de ihop! :)

   • Jessica 19 november, 2015 on 15:26 Svara

    Åh super. Då kan jag ju få min sänggavel :) Tack för svar :)

 3. Petra 19 november, 2015 on 16:23 Svara

  Tipsar om Sebra Kili växasäng!
  Vi har den till vår etta o det blir absolut en sån till tvåan i mars också. Dock vagga första månaderna då de är pyttisar ?
  En snyggare och bättre säng från spjäl till junior måste vara svårt att hitta!

 4. Joanna 19 november, 2015 on 17:06 Svara

  Så spännande med alla renoveringsplaner. Hittills blir det så fint tycker jag! Ni har gjort det bra med bröllop och bebisar under tiden ? Tänkte bara höra hur det gick med ohyran? Tycker så synd om dig, för råkade ut för det i en lägenhet jag bodde i ett kort tag för flera år sedan och minns hur jobbigt det var. Hoppas ni fått bra hjälp och blivit av med värsta problemen! Tack för en mysig blogg & wow vad fin du är som gravid!!! ? Kram

 5. M 19 november, 2015 on 18:02 Svara

  Lampan finns på Ullared.
  By Rydéns för 650 kronor!

 6. MIlla 19 november, 2015 on 18:19 Svara

  Så snygg lampa verkligen

 7. Sabina 19 november, 2015 on 20:33 Svara

  Hejsan!
  Jag har en liten fråga om ljusslingor ☺️ Finns de i olika ljudstyrkor? Jag köpte en från Ikea men tycker att den lyser SÅ starkt ? vill ju också få till det där mysiga med dem ?
  Kram Sabina

 8. milla 19 november, 2015 on 23:27 Svara

  Jättefin lampa verkligen! ☺
  Har ni inte sänkt spjälisen än? Är du inte rädd att hon ska ramla ur? ? Vi sänkte nog när våra var runt 5 månader ungefär och började känna sätta sig upp själva. Trean sover just nu mellan oss i babynestet i vår säng. Så mysigt! ☺ har inte ens bäddat iordning spjälsängen ordentligt fast lillebror är 11 veckor idag. Sista barnet och jag vill ha honom nära så mycket det går! ❤

  • Evelina 20 november, 2015 on 07:57 Svara

   Nä hon sätter inte sig upp själv ännu 😉 vi hade babynestet i vår ”förlängda” säng i 3 månader (första nätterna mellan oss dock) och det var såå mys men gav samtidigt mig och M möjlighet att kramas och sova som vanligt så så kommer vi ha igen .)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna