VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR SEXÅRING

img_6254

 

 

För sex år sedan i denna stund hade Elion legat på mitt bröst i en timme (han föddes 08.03). Kommer aldrig glömma den stunden och jag kommer alltid vara tacksam för att han gjorde mig till mamma. Den finaste gåvan i livet. Att få vara mamma. Hans mamma. Det är ju faktiskt mycket på grund av dig som dina syskon finns, för det var du som fick mig att inse vad livet som mamma innebär – att det är det som är livet – och du fick mig att önska fler att vara mamma åt!

 

Elion har alltid varit en sprallig kille som måste hållas igång ordentligt om dagarna. Han är världens snällaste och gladaste! Är jätteduktig med bokstäver/siffror, kan skriva/läsa en del och börjar kunna klockan. Det är få gånger han har varit ledsen så han är rätt tuff av sig. Älskar innebandy och fotboll och har aldrig varit speciellt förtjust i att sitta still och leka eller pyssla men lego eller att rita/klippa/klistra blir alltmer populärt. Och spel! Han älskar att spela kortspel och Uno och lär sig alltid nya spel snabbt. Sen är han världens finaste, bästa storebror såklart. SOM vi älskar dig Elion!

 

Jag och Idun har precis slagit in hans paket och vi längtar efter att gå och möta honom när skolan slutar om några timmar. Åhh tänk att min förstfödda har blivit hela sex år!? Så stort.

 


Kommentarer


 1. Emelie 6 november, 2015 on 09:11 Svara

  Grattis Elion! Wow, alltså jag har följt dig i över 6 år! Galet! För jag följde dig från typ när du blev gravid med Elion. Så av mina (snart) 24 år har jag följt dig i 6,5. Galet! Du måste ha en riktigt bra blogg 😉

 2. maria 6 november, 2015 on 10:32 Svara

  Hjälp vad tiden går! Att jag har fått hänga med på er resa i 6 år redan, jösses 🙂 Hoppas ni får en mysig dag & Grattis Elion!

 3. Maria 6 november, 2015 on 12:25 Svara

  Stort grattis till en underbar kille. Kram -♥♥♥♥♥

 4. Sophie 6 november, 2015 on 16:31 Svara

  Grattis Elion på DIN dag! ❤️

 5. Hanna 6 november, 2015 on 17:57 Svara

  Åh Grattis till stora fina killen? Helt galet att jag läst din blogg då, började läsa när du va gravid med elion.
  Kramar

 6. Rebecca 6 november, 2015 on 21:50 Svara

  Hipp hipp hurra på fina Elions födelsedag!
  Ja tänk vad fort tiden går.
  Hoppas dagen varit underbar!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna