VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PEPPARKAKSPYJAMAS OCH FÖDELSEDAGSTIDER

S0000007351747_F_W40_20151005082516

Nybeställd pepparkakspyjamas från Lindex. Det är rätt smidigt och ekonomiskt att ha exakt ett år mellan Idun och lille A, det hon har nu kommer han kunna ha om exakt ett år, eftersom de mest troligt kommer ha samma storlek vid samma årstid.


Hej i tisdagen!


Vi har lämnat storebror på skolan och fick sällskap av Karin och Ellie, så jag och Idun fick sällskap av Karin även på hemvägen. Vi tog en liiten omväg men sen kände jag att det nog var dags att gå hemåt, för att hinna få saker och ting gjorda. Känner att jag ligger efter med så mycket och tiden går så snabbt, skoldagen är mellan 8.10 och 12.40. Idun sover mitt i och så är det lunch, så tiden springer verkligen iväg tills det är dags att gå tillbaka för att möta upp efter skoldagen igen. Även om det blir tidigare morgnar så älskar jag den där morgonpromenaden. I alla fall så länge det inte regnar hehe (vilket det faktiskt inte har gjort än så länge).


Det är en väldigt spänd och förväntansfull nästan sexåring i huset just nu! Han räknar ner inför fredag och jag längtar nog nästan lika mycket jag. I år blir det dock inget storkalas som han haft dom flesta åren och jag hoppas att han inte blir alltför besviken. Men vi tänker middag på stan på fredag, och presenter såklart, och på lördag blir det minikalas med goda vänner. Är lite trist att ha familj och släkt så utspridda för det är ju inte helt enkelt det där med släktkalas och i år har Elion redan firats av farmor och farfar till exempel när de var nere för några veckor sedan.


Lunchdags för lilla damen nu!Kommentarer


 1. Nina 3 november, 2015 on 18:54 Svara

  Så underbar pyjamas. Har ganska exakt 2 år mellan mina pojkar så ytterkläder hoppas jag att lillebror kommer kunna använda.
  Jag gissar på en liten Aston ?

 2. Sara 3 november, 2015 on 19:36 Svara

  När kommer svaren på frågorna?:)

 3. Emma 3 november, 2015 on 22:01 Svara

  Hej! Vi har 4 år och 1 månad mellan våra barn, tänkte att den där månaden inte gör så stor skillnad och att lillasyster skulle kunna ärva ytterkläder och liknande (de vanliga kläderna spelar ju inte sås tor roll när de passar…) men det gick inte riktigt så. Lillasyster är lite mindre är brorsan… Nu vid 1,5 var hon tex 7(!) cm kortare än storebror vid samma ålder! De var lika stora när de föddes ungefär men sedan har skillnaden bara ökat. Den overall han hade vintern innan han fyllde 2 hoppas och tror jag lillasyster kan ha nästa vinter, innan hon fyller 3. Haha. Jag för väl vara glad om det passar någon vinter ?

  • Evelina 4 november, 2015 on 08:07 Svara

   Hihi ja 4 månader är rätt stor skillnad i bebisstorlekar med! Vi får ju exakt ett år mellan (BF på Iduns ettårsdag) 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna