VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIBERO TOUCH

IMG_7282

 

Jag är otroligt glad över vårt samarbete med Libero där vi har fått testa deras nya och bomullsliknande blöja – Libero Touch som på riktigt är den mjukaste och tunnaste blöjan vi har använt. För mig är det viktigt att välja den blöja som såklart i första hand är skön för barnet, självklart håller tätt och dessutom inte på något sätt hindrar bebisen i sina aktiviteter. Därför blev jag väldigt nyfiken på den här blöjan som Libero lovar är deras bästa blöja. Och vi är beredda att hålla med! 

IMG_7270

 

IMG_7263

 

IMG_7271

 

IMG_7272

 

Mjuk och smidig är nog de ord som sammanfattar den här blöjan bäst.

 

Libero touch

libero touch blogg

 

Liberos kampanj kring Libero Touch ger dig möjlighet att jämföra hur det var att vara bebis när du som förälder föddes jämfört med när din bebis föddes och det var en väldigt kul nostalgitripp haha. Testa du med på Libero Throwback!

 

IMG_7286

 

Vill du testa Libero touch kan du beställa en värdekupong här, den ger dig 50 kr rabatt.

 

 

(Inlägget är i samarbete med Libero)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna