VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MASSA FRISK LUFT

Vad trött jag har varit de senaste dagarna! Det har visst märkts av här inne 😉 . Igår somnade både jag och M i soffan strax innan halv tio haha! Tror att bodypumpen plus massa massa promenerande igår har bidragit till min trötthet, frisk luft och motion har ju ofta den effekten. Och så lite gravidhormoner på det. Men idag har jag lovat M att inte promenera så mycket för igår när jag la mig i soffan på kvällen hade jag sammandragningar som inte riktigt ville släppa, en höll i sig i ungefär en kvart och det kanske helt enkelt var ett tecken på att jag ansträngt kroppen för mycket flera dagar i rad. Men jag är ju lite så. Bodypumpen gick ju bra (trots att bowlingen faktiskt kändes i fogarna dagen innan) så varför inte gå en mil dagen efter det? Men bowling, bodypump och 1 mils promenad tre dagar i rad blir alltså för mycket. Det är viktigt att lyssna på kroppen!

 

IMG_7176

Jag och Idun tog en promenad på förmiddagen igår för att handla fika till vårt stundande besök samt köpa presenter till storebror så då var vi ute i ungefär en timme.

 

IMG_7179

Sötaste Kajsa!

 

IMG_7184

Chokladbiskvie har varit lite av en craving de senaste veckorna men pepparkakorna var goooda de med! Och clementiner… Är ni såna som tycker att man ska vänta med allt ”juligt” till december?

 

IMG_7187

Lillskruttan fick också fika såklart! En halv clementinbit kan roa henne väldigt länge 😉

 

Sen följde vi med på prommis för att hämta Kajsas dotter på förskolan och när vi skiljts åt fortsatte jakten på födelsedagspresenter till storebror. Kom hem lagom tills M slutade jobbet och strax därefter kom Elion och F förbi för att hämta innebandy- och judokläder. Efter middagen åkte vi förbi innebandyn och kollade den sista kvarten och jag fick en svettig kram därefter. Sen åkte vi till mitt jobb för att boka vagn and so we did! Känns stort!

 

Idag har pappa M en stugdag så jag och Idun är hemma själva men ska i alla fall få in en liiiten promenad i eftermiddag när Idun ska sova nap nummer två. Nu väntar nap nummer ett och den får bli i soffan! Jag har tänkt måla naglarna under tiden och svara på en del mail som väntar. Svara på era frågor ska jag börja med idag också!

 

Puss/E

 


Kommentarer


  1. Alexandra 29 oktober, 2015 on 10:13 Svara

    Du är duktig på att påminna dig skriftligt att lyssna på kroppen. Hoppas du gör det nu för foglossningen som du har låter inget vidare. Jag hade också så och drog ganska snabbt ner tempot och längre promenader var tyvärr bara att glömma fast jag VILLE. Kände mig så otroligt fången i min kropp, men vad göra. Att inte komma upp ur sängen eller gå är inget alternativ. Det hände en gång och AJ. Fick hjälp upp ur sängen 3 dagar. Fy…så lyssna på din kropp såsom du också skriver.

    • Evelina 29 oktober, 2015 on 10:23 Svara

      Haha ja gör det skriftligt för att liksom förverkliga det för mig själv. Men foglossningen nu är verkligen iiiinget problem som tur är! Känner bara lite, lite i blygdbenet emellanåt. Men eftersom jag hade väldigt illa med Idun vet jag hur det kan bli och det påminner ständigt om att vara försiktig. Nu kan jag gå långt bara jag går sakta så då går jag sakta helt enkelt 🙂 kram!

  2. Anne 29 oktober, 2015 on 10:20 Svara

    Jag tycker att clementiner är som godast i november så dom brukar jag passa på att äta massor av redan då. Däremot julmust, pepparkakor osv är jag väldigt petig med att inte äta innan första advent! ^^

  3. Hanna 29 oktober, 2015 on 18:20 Svara

    Gud det enda jag varit sugen på den senaste veckan är clementiner och pepparkakor☺️ mums!!

  4. Johanna 30 oktober, 2015 on 10:01 Svara

    Vartifrån kan man köpa den finfina lyktan/ljuset? Vill så gärna ha en sådan
    /Johanna

  5. Mats 30 oktober, 2015 on 18:05 Svara

    Nu blev jag också sugen på pepparkakor.

    http://www.sokmotoroptimering.one

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna