VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALLOWEEN PÅ LISEBERG

En söndag på Liseberg, ett soligt sådant dessutom, för att testa nyheten Halloween på Liseberg var en perfekt kick off på höstlovet! Det var otroligt roligt och stämningsfullt att få en dos höst och halloween i kombination med karuseller, vänner, popcorn och kaniner.

 

Hela 10 000 pumpor hade ställts ut runtom i parken inför premiärhelgen och har ni möjlighet – gör ett besök där senast söndag då det är sista chansen till halloween på liseberg innan parken stänger för att rusta upp för Jul på Liseberg. Som barnfamilj är det såklart alltid välkommet med nya aktiviteter, och aktiviteter som dessutom passar alla i familjen är ju det allra bästa tycker jag! Att få tid tillsammans, och ha roligt ihop är ovärderligt.

 

 IMG_4620

Och familjen Strand, tillsammans med familjen Aamodt var väldigt redo för en dag i den ”nya” parken. Det var även premiär för våra familjer att mötas och det kunde inte ha gått bättre!

 

img_5945.jpg

Elian, Elion och Ella hade jätteroligt ihop och för Elion som inte har jämngamla syskon var det nog ett extra roligt Lisebergsbesök. Här står de i kön till Jukebox som jag åkte med dom och det var helt klart deras favorit tillsammans med Slänggungan och Lisebergsbanan. Alla karuseller är inte öppna under den här höstlovsveckan, men det fanns en bra mix för olika smaker och olika åldrar.

 


Här åkte alla stora barnen slänggungan och papporna var iväg och testade Helix. Den var ”harmonisk” sa dom när de mötte upp oss igen!? Jag som är lite karusellrädd och Josefine som har nackproblem ville inte testa om det stämde, men vi tyckte det var en lite rolig beskrivning på en åkattraktion som de flesta tycker är jätteläskig haha.

 

img_5881.jpg

Mammor som var glada över att prata ikapp irl. Tiden gick dock alldeles för snabbt!

 

Spel blev det såklart också

 

Och spelhallen var perfekt för att värma händerna en stund!

 

Våra småttingar hade också kul, de tittade storögt på alla karuseller och satt mest i varma åkpåsar i vagnarna. En sväng inomhus under dagen tog jag och Josefine i samband med blöjbyte för att rasta Eskil som hade myror i brallan. Sötaste blivande ettåringen!

 

img_5957.jpg

 

IMG_4803

När det började skymma började det även bli dags för att gå tillbaka till Wärdshuset där en Halloweenmiddag väntade men Elion och Ella åkte Jukeboxen en sista gång. Efter 17 blir parken läskigare (även om t ex Kaninlandet har öppet även efter 17 och där kan de små barnen fortsätta ha roligt med discodansande kaniner) och det blir mer fokus på Halloween för de större. Alltså stora och stora små och Skräckhusen är nog det som lockar mest kvällstid skulle jag tro?

 

IMG_4819

Jag och min fina M som Josefine mittemot förevigade vid middagsbordet. Eftersom min systemkamera glömdes hemma var hon världens gulligaste och fotade åt oss med sin ♥

 

  

Även menyn var Halloweeninspirerad! Det var första gången jag åt pumpa och efterrätten var nog den godaste marsipanbakelsen någonsin!

   img_5845.jpg

 Gulligaste kaninerna i heela parken ♥

 

När det är mörkt blir parken inte bara läskigare utan också otroligt fin med alla lampor!

 

Tusen tack Liseberg för roligaste söndagen på länge, ett otroligt välplanerat event, och en ny höstlovsfavorit. Hoppas att vi ses igen till Jul!

 

 


Kommentarer


  1. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 27 oktober, 2015 on 20:13 Svara

    Åh vilken härlig helg ni verkar haft! Sådana som värmer hjärtat lite extra!?

  2. J. 27 oktober, 2015 on 23:20 Svara

    Pratar Josefines barn ren norska eller typ en blandning? Tänkte om det är svårt för någon i Elions ålder att förstå. Ser i alla fall ut som att ni hade en bra dag! Det är verkligen något extra mysigt med Halloween. 🙂

  3. Joysan 28 oktober, 2015 on 00:42 Svara

    Mysigt! Vilken härlig familjehelg, önskar att vi också kommunägda lite oftare på liknande. Vad har du för åkpåse i Iduns vagn? Jag beställde precis ett fårskinn men funderar på det där med åkpåse..,än så länge klarar vi oss med den vi hade i liggdelen…men framöver behöver man ju ha en större.

  4. MIlla 28 oktober, 2015 on 08:43 Svara

    Underbart det ser ut

  5. Alexandra 28 oktober, 2015 on 09:11 Svara

    Elian, elion och Ella – svårt att säga =) fina barn allihop! Fick ni en dag på Liseberg?

  6. Denise - Nybliven 2barnsmamma! 28 oktober, 2015 on 12:32 Svara

    VIlken härlig helg ni verkar ha haft! =)

  7. Ulrika F 29 oktober, 2015 on 09:17 Svara

    Ville bara skicka en kram så här på torsdagsmorgonen 🙂

  8. Fia 29 oktober, 2015 on 10:31 Svara

    Fina bilder! Hoppas jag är frisk nog att gå dit i helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna