VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS FÖR KVÄLLSMYS!

Vilken höstdag! Solig och inte blåsig. Just blåst tycker jag är jobbigt, nästan lika jobbig som regn. Alltså när det blir sådär så att man får ont i öronen nästan. Men, det hör väl till hösten också såklart även om det sägs vara rätt blåsigt här i Jönköping som ligger runt kyliga Vättern.

 

Jag och Idun har varit iväg på en eftermiddagstur med vagnen! Till köpcentret där vi mest strosade runt. Jag har härlig träningsvärk i precis hela benen från tisdagens bodypump, så lugna promenader känns skönt. Att mjuka upp musklerna liksom. Köpte två nagellack och spanade på julklappar. Tänk att det snart är dags för JUL!? Det känns som att detta året har gått alldeles för snabbt men det är ju faktiskt dags att börja planera de sista familjehelgerna som är på året. Jag älskar december och jul!

 

IMG_4719

En bild som Josefine fotade i helgen. Har ni inte planer för helgen och har möjlighet så måste ni göra ett besök på Halloween på Liseberg! Vi tyckte det var en perfekt höstlovsaktivitet för hela familjen.

 

Nu kommer snart Karin hit för lite torsdagsmys så jag ska tända ljus och städa upp lite snabbt. Plocka undan är mitt städa kan man säga, det är sällan jag storstädar, men att ha rena ytor och undanplockat kommer man rätt långt på för bli av med känslan av kaos i hemmet 😉

 


Kommentarer


  1. Ida 29 oktober, 2015 on 18:43 Svara

    Vi har varit där idag! O bor på mektagonen inatt ? tack för tips!

    • Evelina 30 oktober, 2015 on 07:52 Svara

      Åh vad roligt! Hoppas ni trivs lika bra med ert rum som vi gjorde 🙂

  2. Erica - Stugan på fjället 29 oktober, 2015 on 20:02 Svara

    Jae, utan gäster i vårt hus skulle jag nog aldrig städa 😉 Att bara tömma lite bänkar och fixa toan är väl min lägstanivå för städning och den kommer man rätt långt med. Lite dam skadar ingen…

  3. tc 30 oktober, 2015 on 12:08 Svara

    åå en liten fråga, jag kanske har missat det, men gått tillbaka o tycks inte hitta det. Men har du visat Elions rum? så nyfiken på hur de blev o om han blev glad när han kom hem =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna