VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GANSKA SÅ PRODUKTIVT!

   

Nu ses dom inte så väl här på bilden men jag ÄLSKAR mina nya örhängen som jag bär nästan varje dag. Fick dom av M i morgongåva men dom är köpta i en smyckesbutik i New York så vet inte om man kan få tag på dom i Sverige.

    

Vi tog en långpromenad! Jag använder en toning som bara finns på ICA MAXI (vad jag vet) så vi traskade dit för att köpa den. Det är mitt bästa tips för att motivera till långpromenad – ge promenaden en annan mening är promenaden i sig, bocka av en to-do på samma gång. Nu kunde jag dessutom lyssna på flera poddar på raken! Idun sov bara en liten stund, övrig tid lekte vi tittut hehe… Hon är så sööööt när hon gör det, ögonen glittrar av BUS!

Sen hade vi långbesök av försäkringsbolaget och det resulterade i lite förändringar vad gäller det. Skadar verkligen inte att kolla igenom sina försäkringar ibland, nu kommer vi spara mycket pengar på att flytta över det mesta till ett och samma försäkringsbolag, och ändå få bättre villkor!

 

Efter middagen tog jag mig iväg till gymmet! Alltså det var så skönt och jag var så pepp! Blev bara en halvtimme där men jag tänker verkligen ta det lugnt och försiktigt. Med tanke på att jag redan gått en mil idag tränade jag bara styrka och framför allt rygg. Det är den jag måste fokusera på att bygga upp inför att kroppen komr bli tyngre igen. 

Därefter nattade jag sjunånadersbebisen (som ju kan sitta hur bra som helst i sängen, hon är nog bara lite rädd på sin matta så ska lägga kuddar runt henne där) och har nu tonat håret. Ganska produktiv dag ändå! Härligt att ha tillbaka lite energi och jag kände genast att träningen gav mig ännu mer energi.


Kommentarer


  1. Karin 12 oktober, 2015 on 20:35 Svara

    Hej!
    Kan inte du berätta om vilka tidiga graviditetstecken du har haft? Visste du att du var gravid innan du plussade med någon av barnen?

  2. Milla 12 oktober, 2015 on 20:54 Svara

    Vilken energi du har kvinna. Jag e helt slut visa dagar man jobbat. 10-19 o har inte riktigt hittat motivationen

  3. Linda 12 oktober, 2015 on 21:22 Svara

    Hur gör du för att lyssna på poddar på promenaden när Idun är vaken? Då hör du väl inte henne?

    • Evelina 13 oktober, 2015 on 05:53 Svara

      Joo, har ju inte så högt 🙂

  4. Hanna 12 oktober, 2015 on 22:04 Svara

    Haha, vilka härliga bilder på Idun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna