VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VECKOBYTE!

Hej graviditetsvecka NITTON genom en smutsig spegel på jobbet!

 

Magen har sagt POFF precis som den gjort kring vecka 18 även de andra graviditeterna. Framifrån är den dock inte alls speciellt synlig. Jag känner små rörelser emellanåt, men inte alls som med Idun som jag kände tydliga buffar redan i vecka 15. Med Elion var det ungefär samma som nu, och han var ju lugnare i magen så kanske det blir en lugnare bebis nu igen? Idun hade och har fortfarande karatekickar, som då fick mig att nästan trilla ur soffan när hon sparkade i revbenen.

 

Jag mår som ”vanligt”, känner mig liksom mest bara smårund som man gör i början, innan den riktiga magen kommer. Vågen visar ungefär 3 kg upp och jag väger nog som med Idun i samma vecka fast då började jag på 2 kg mindre än denna gång. Men nu är jag redan svullen (precis som med Elion) och det var jag inte alls med Idun. Men vågen spelar ju ingen större roll och jag är bara tacksam om jag slipper gå upp lika mycket som med Elion, för det blir tungt. Speciellt om man som mig tenderar att få jobbig foglossning. Är inte jättesugen på apelsinjuice och sura godisar längre, mer bara att jag vill ha MAT! Mat är lite av dagens höjdpunkt hehe, och jag kan bli sugen på maträtter av att se tex en bild på facebook eller liknande.

 

På fredag är det dags för RUL och vi längtar så mycket efter att få veta mer om lillbebisen! Kunna säga han eller hon och börja tänka namn på allvar (även om i alla fall killnamnet redan är spikat).

 

 

 

Det gick mycket bättre att jobba idag även om jag varit mycket tröttare. Men så tydligt det är att jag MÅSTE äta var tredje timme. Klockan ett började jag bli yr och konstig så det var bara att ta lunchpaus. Köpte med ett gäng bebisböcker till Idun och några pysselböcker till Idun hem. Tänkte att pysselböckerna får bli en liten födelsedagspresent kanske. Idun ääälskade sina böcker! Hon har börjat göra väldigt entusiastiska ljud när hon liksom blir ivrig, och det gjorde hon länge när vi tittade i böckerna tillsammans. Alltså den här graviditeten kommer verkligen i skymundan för Iduns utveckling är SÅ mycket roligare och mer spännande att följa. Lite synd eftersom detta ändå är sista graviditeten, men helt ärligt är det ju livet utanför magen som är det som är viktigast att följa, som man kan följa på ett helt annat sätt. Bebisen i magen och jag kommer ju börja kommunicera inom kort genom magen, jag längtar efter att trycka lite på magen och få bebisbuffar tillbaka.

 

Nu ska vi äta hamburgermiddag som M har fixat under tiden jag hängt med Idun (älskar att ha öppen planlösning så att man liksom alltid kan prata och ha kontakt även om man gör olika saker)!

 


Kommentarer


  1. Milla 11 oktober, 2015 on 17:36 Svara

    Gullig mage och gulliga lilla Idun

  2. Emma 11 oktober, 2015 on 17:57 Svara

    Vilket är killnamnet? ☺️

  3. Hjärtebarnsmamman ♥ 11 oktober, 2015 on 19:40 Svara

    Åhh så fin du är <3 Älskar Iduns body, är det Molo… eller kanske… Kappahl?

  4. Emmelie ? mamma till L 11 oktober, 2015 on 20:14 Svara

    Är så glad att få följa dig här. Har bf samma datum som er och rul nu på fredag! Så det känns lite extra roligt att jämföra och läsa. Kram

  5. J 12 oktober, 2015 on 05:51 Svara

    Kan det tänkas att du börjat gjort lika som prinsessans dagbok? 😉 bilder på barnens ansikte verkar försvinna mer och mer här också.

    • Evelina 12 oktober, 2015 on 08:15 Svara

      Ja jag har faktiskt också funderat lite kring det här med barnen i bloggen ett tag, och så när jag läste Josefines inlägg fick jag ännu mer att ta ställning till… Så man kan säga att jag inte riktigt har bestämt mig, men jag vill tänka efter och känna efter vad som blir bäst. Just nu lutar det åt färre bilder på barnen och kanske inte lika mycket närbilder men jag tror inte de kommer försvinna helt? Vi får se 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna