VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRBEREDELSER FÖR KYLAN

Godmorgon soliga tisdag!

 

Idag har vi siktet inställt på en promenad för att köpa min ansiktskräm (maria åkerberg face lotion moist). Jag har galet låg energi just nu men en promenad i solskenet kan ju inte direkt göra onytta tänker jag ;). Några poddar på det så ska det nog bidra till energipåfyllning hoppas jag!

 

Det blev inga ytterkläder från MOLO till Elion trots allt utan Didriksons vinterytterkläder då den jackan jag hade tittat ut till honom inte fanns i rätt storlek. Har haft Didriksons allroundjackor till Elion i hela hans liv och de är helt grymma. Inte minst för att man kan förlänga ärmarna så att jackan håller väldigt länge. Det var samma funktion på både jackan och byxorna vi valde nu.

 

original

 

Fodrad byxa från Didriksons / Babyshop med avtagbara hängslen, känns som en riktigt bra grej för större barn. Förstärkta knän och säte och elastiska ben vid benslut är nästan ett måste!

 

rm13_xlarge

 

Jacka från Didriksons / Babyshop med STORMsystem design som håller fukten ute och värmen inne samtidigt som den andas. Även här justerbara ärmslut och vid nederkant samt massa andra smarta funktioner som synliga reflexer. Inte minst skydd upptill vid dragkedjan precis som på MOLO-overallerna, för att inte skava mot hakan. Bekvämt OCH tåligt måste det vara! Det bästa med vintern är ju barn som kan leka så länge de vill ute utan att bli blöta eller kalla.

 

Just nu har Babyshop 15% på alla Didriksons ytterkläder så har ni inte inhandlat årets vinterytterkläder ännu får ni passa på. 🙂



Stor kram!


Kommentarer


  1. Karin 6 oktober, 2015 on 09:08 Svara

    Tack för shoppingtipsen! Måste få tipsa tillbaka på tal om poddar om podden ” Pampers barnvagnspromenader”om du inte redan lyssnar. Sjukt lärorikt och intressant om barn och barns utveckling. Efter ett gäng avsnitt känner man sig nästan som expert själv, haha.
    Ha en bra dag!

    • Evelina 6 oktober, 2015 on 09:26 Svara

      Åh måste testa! Har ju ingen om just barns utveckling vilket såklart känns väldigt aktuellt 🙂
      Kram

  2. Vi hade en MOLO overall till Jennifer förra året och blev helt sålda, så himla bra! Så det blir en favorit i repris och dessutom hittade Robin sin MOLO favorit (vinterjacka) hos Babyshop så barnen blir MOLO syskon i år 😀

    • Evelina 6 oktober, 2015 on 09:27 Svara

      Ja molo är UNDERBARA!!

  3. Cissi 6 oktober, 2015 on 10:57 Svara

    Vi kör alltid på didriksson. Älskar alla finesser de har på sina kläder, såsom att man kan förlänga armar och ben 😉

    • Evelina 6 oktober, 2015 on 11:07 Svara

      Ja det är underbart med smarta kläder!! 😉

  4. Hanna 6 oktober, 2015 on 11:18 Svara

    Du borde shoppa ansiktsprodukter på skincity.se 🙂

    • Evelina 6 oktober, 2015 on 11:31 Svara

      Maria åkerberg tror jag har samma pris överallt?

  5. Hanna 6 oktober, 2015 on 11:37 Svara

    Tänker mer på servicen, du kan göra
    Hudtest på skincity och får prover med i alla paket 🙂

  6. Anna 6 oktober, 2015 on 12:30 Svara

    Vilken storlek tog du på byxor till Elion? Hur lång är han?

    • Evelina 6 oktober, 2015 on 12:33 Svara

      Tog 130! Min erfarenhet av didriksons är att de är väldigt stora i storlek. Han är ca 125 cm lång och har 128 på kläder!

  7. Helena 6 oktober, 2015 on 14:57 Svara

    Så Snyggt! Hoppas ni blir nöjda. Vi testar nytt märke i år, Five seasons. Hoppas att det håller bra. Alexander var väldigt förtjust i det, en riktig färgklick i skidbacken ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna