VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNADSDAG

lovebyemelie_evelina-magnus586webb

 

lovebyemelie_evelina-magnus626webb

 

lovebyemelie_evelina-magnus620webb

 

Idag har jag haft äran att vara fru till denna fantastiska man i en månad

 

Denna månaden har gått så fort! Nu såhär i efterhand känner jag ju hur speciellt det faktiskt var att vi gifte oss i New York och därför är jag så glad att vi ”vågade”! När det enklaste hade varit att göra det hemma. Men man måste våga för att vinna och nu blev det precis som vi önskade och jag skulle inte ändra på någonting! Fast det är klart, det hade blivit perfekt oavsett så länge jag får ha den här mannen vid min sida.

 

Foto är som vanligt världens bästa Emelie Ohlsson / Love by Emelie och jag ska göra ett eget inlägg med fler porträttbilder som jag lovat, här fick ni ett smakprov. Jag vet att Emelie ska ladda upp bilder från vår dag på sin ”nya” hemsida också.

 

Den 6:e oktober betyder också att det bara är en månad kvar tills vår älskade Elion fyller 6 år!! Kan inte förstå att min förstfödda har blivit så stor. Tror att han ska få en ny cykel av oss, även om vi skulle vänta till våren och vintern är på väg, så bor vi ju nära skolan och kommer gå/cykla så mycket som det är möjligt även under vinterhalvåret.


Nu blir det promenad för mamma och dotter (som just nu sitter i matstolen efter lunchen och skrattar åt sig själv i spegeln haha). Ska bli skönt med frisk luft!


Kommentarer


  1. Diana 6 oktober, 2015 on 12:45 Svara

    Wow vad stor han blir, har han börjat skolan då eller blir det nästa år? Hur funkar det, är det på det 6e året eller när man redan fyllt, kommer inte ihåg om han hade börjat. :/

    Otroligt vackra bilder måste jag säga, ni ser ut som en dröm. 😀

  2. Emelie 6 oktober, 2015 on 13:12 Svara

    Men asså WOW vilka bilder, blev helt tagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna