VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JUST THE TWO OF US

Hur tar familjen att man åker till andra sidan atlanten och gifter sig? Ms mamma var den som tog det hårdast, det var ändå hennes äldsta son som skulle gifta sig och det var det första bröllopet bland de tre bröderna. Men jag hoppas att de vet att detta var vad vi ville, som vi blev lyckliga av, att det var precis så här vi ville ha det? Jag hoppas det i alla fall. Ett kyrkobröllop var verkligen inget alternativ för oss, heller inte stadshuset som vi först pratade om. Eftersom jag har varit gift tidigare sa jag till M att han fick bestämma hur han ville ha det, och det var han som nämnde att vi kunde gifta oss i New York eftersom vi ändå hade bestämt att vi skulle resa dit. Det var väl lite halvt allvar första gången ämnet kom upp, men när det fröet väl var planterat kändes ett borgerligt litet bröllop här hemma ganska tråkigt och inte alls oss… Nu blev det storslaget även om det bara var vi två!

 

12033579_10153025503451502_1037578270_n

Foto: Emelie Ohlsson

 

Eileen sa de finaste ord om kärlek och äktenskap under vår cermoni och jag var tårögd ungefär hela tiden. Att stå mittemot min älskade och hålla hans händer genom varenda ord var verkligen den finaste stunden. Han var så stilig! Och jag var så lycklig! Precis som jag såg att han också var. Det var här vår livsresa tillsammans startade på allvar på något vis, och jag är så GLAD för att just Emelie var med och förevigade den känslan för hon har gjort just det – fångat den känslan.

 


Kommentarer


 1. Milla 23 september, 2015 on 15:37 Svara

  Så himla fina bilder

 2. Emelie Ohlsson 23 september, 2015 on 16:27 Svara

  Får gåshud IGEN när jag ser bilden och hur M tittar på dig, SÅ FINT!!!!! Bästa ni <3

 3. Diana 23 september, 2015 on 19:43 Svara

  Vad underbart!! Jag förstår mamman, helt och hållet, men självklart måste man få gifta sig precis som man själv vill. Såå mysigt! Så jag hoppas också att hon kan förstå och ta det. <3

  Stor kram och grattis till ett fint bröllop och ni få bästa åren i era liv, nu och för alltid. <3 <3

 4. Sofie 23 september, 2015 on 19:55 Svara

  Jag tycker ni gjorde helt rätt och är allt lite avis :) Man ska inte utgå från vad andra vill när det gäller så stora grejer i livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna