VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FIN HÖSTDAG

Idag har det varit underbart höstväder! Sol och sådär krispig luft som jag väl egentligen tycker är för kall (ja man kan säga att vinter inte är min favorit hehe) men ack så frisk.

 

Efter lunch blev det två hela timmar ute i den friska höstluften, för att fixa i trädgården. Gjorde resten av häcken runt tomten och längs garageuppfarten prydligare, det växte en djungel i den tidigare.

 

 

Detta är största delen av vår lilla trädgård, den på framsidan. Ser inte mycket ut för världen just nu, men vi har storslagna planer. Ett stort trädäck till vänster, utanför ytterdörren och sen en stor yta längs väggen man ser här, med liggande plank ut mot gatan. Och så ska häcken upp så högt den bara kan. Stenplattorna och ingången från garageuppfarten ska också ändras, garageuppfarten ska breddas och ett cykelskjul ska byggas.

 

 

 

Det ligger en spegel i vår soffan! Den köpte jag på MIO häromdagen men den har inte kommit längre ännu. Ikväll ska den dock upp på väggen över vedförvaringen har jag blivit lovad 🙂

 

 

 

Pappa M åkte på jaktlagsmöte efter middagen så jag och Idun gick till affären för att handla innan det var dags för kvällsbestyren. Hon var så trött, så trött ikväll så det blev tidigt i säng och hon somnade direkt. Var kanske trött efter gårdagen? Vi var över hos grannarna vad som var tänkt en snabbis men vi kom inte hem igen förrän en timme efter Iduns vanliga nattatid. Annars är jag vääldigt noga med just mat- och sovtider, märker hur bra mina barn mår av rutiner kring det!


Nuu kom min älskade man hem, tjoho! Han (eller jag, men han jobbar ju så blir heldagarna där med) har varit iväg rätt mycket de senaste dagarna så jag har saknat honom ;)…


Kommentarer


  1. MIlla 23 september, 2015 on 19:21 Svara

    så söt den lilla tjejen,känner själv att man blivit extra trött nu när mörkret kommer.

  2. Maddo -nybliven mamma 23 september, 2015 on 21:34 Svara

    Det är samma med vår lilla tjej, hon funkar bäst när vi håller rutinerna.
    Dock blir en ju lite låst om kvällarna, hellre det än en ledsen bebis…

    Kul med mkt planer för trädgården/huset!! Måste känns så skönt att ni liksom hittat ert hem-hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna