VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBISHÄNDER

När Elion var nyfödd hade jag ett samarbete med Lifestone, som gör att man kan spara sina bebisminnen i silver, guld eller glas. Därför känns det extra roligt att ännu en gång få den möjligheten! Ni får mer info om smyckena och kan se min gamla annonsbild (på blondiE från 2012 som var med i bl a MAMA och Vi föräldrar) på länken längst upp i bloggen.


IMG_7047


Detta är den minsta hjärtberlocken som är perfekt att ha på armband! Jag har tänkt ha mina fina på mitt silverarmband som jag fortfarande inte har hittat efter flytten… Men, när det hittas har jag båda barnens små handavtryck som väntar på att sättas på. Näst efter förlovnings- och vigselring är detta helt klart mina finaste smycken. Tack vare dessa kan jag alltid känna att mina barn är med mig!


IMG_7045


På baksidan finns möjlighet till text, kan ju vara bra så man kan skilja på de små händerna ;)…Nu kör vi frulle! Knäckebröd och skinka, ägg och juice är min frukost just nu. Färskpressad apelsinjuice och kiwi har hittills varit min stora graviditetscraving tror jag?


Vad äter du till frukost just nu?Kommentarer


 1. Alexandra 23 september, 2015 on 08:55 Svara

  I vilken månad gjorde du handactryxleb?

  • Evelina 23 september, 2015 on 09:02 Svara

   Hm antar att du menar handavtrycken? 😉 Elion var 10 dagar gammal tror jag och Idun var också däromkring!

   • Alexandra 23 september, 2015 on 10:08 Svara

    Haha ja just det! Inte enkelt med mobilen alltid? jag fick inte alls till det när min lille var så liten. Handen knuten haha.

    • Evelina 23 september, 2015 on 10:20 Svara

     Ja Idun gjorde likadant! Elion var mycket enklare haha…

 2. Linn 23 september, 2015 on 09:01 Svara

  Vilka fina! Jag äter havregrynsgröt med hemgjord lingonsylt och kanel, macka med ost och som den bebisförälder jag är så är KAFFE livsviktigt :)

  • Evelina 23 september, 2015 on 09:06 Svara

   Kaffe finns ju inte i min värld men jag kan nästan önska att jag gillade det för det låter så gott när andra beskriver det haha…

 3. Linn 23 september, 2015 on 09:01 Svara

  Ps, jag såg på din makes instagram att du fick fruhippa i söndags, får man höra mer om det tro? 😉

 4. Diana 23 september, 2015 on 10:15 Svara

  Åh vad jag ångrar att jag inte tog avtryck på mina två när dom var små. Ångrar det så enormt men men, det är något fint i alla fall.

 5. Milla 23 september, 2015 on 12:08 Svara

  Gud så gulligt. Tänk att du snart har 3

 6. IMikaela 23 september, 2015 on 15:05 Svara

  Under graviditeten har/är frukosten extra viktig! Äter havregrynsgröt med kanel och socker och mjölk såklart sen två knäckebrödsmackor med ost och gurka och sen en kiwi! (Mycket mat..men det behövs liksom!)
  Kiwi är också än typisk gravidigrej för mig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna