VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRÖLLOPSBILDERNA ÄR PÅ GÅNG!

Kofta icke hittad, men dock en tröja som jag tror blir bra! Den ska ju mest bara vara till när vi äter utomhus, inomhus klarar jag mig förhoppningsvis utan den. Jag och Idun fick shoppingsällskap av Cintya som också hade ärenden att göra på köpcentret och långlunch blev det med. Så mysigt!

 

Därefter åkte vi hemåt i regnet och fick ännu mer mys i form av besök av Karin med äldsta dottern. Sen kom M hem och han har grejat massa här hemma idag, med lister och sånt tråkigt så nu ser det väldigt mycket mer färdigt ut! Jag lagade potatismos som jag fick akutsug på och Elion har varit förbi och hämtat simkläder och judokläder. Han har varit här i 1,5 vecka nu eftersom pappa F rest runt både i jobb (japan) och nöje (london). Så nu får han vara där ett par nätter tills det är dags för fredag och festfix! Han är så gullig Elion, ser verkligen fram emot Bröllopsfesten. Så glad att vi bestämde oss för att ha den så att nära och kära ändå får vara med och dela vår glädje.

 

 

12016526_10153025645781502_1713369746_n

Foto: Emelie Ohlsson

 

Stor del av eftermiddagen har även gått till att chatta med vår fantastiska fotograf Emelie som gör mig helt mållös varje gång hon visar bilder från bröllopet. Alltså hon har lyckats fånga den känslan. Den magiska känslan och vår kärlek. Kommer vara tacksam för resten av mitt liv för dessa bilder!

 

Nu går ögonen i kors här, fick ju inte min vanliga nap idag när jag var tvungen att ge mig ut på koftjakt ;). Imorgon blir det dock ovanligt lugnt eftersom ingen Elion behöver skjuts till skolan. Kommer kännas tomt dock. Gör det redan! Som alltid när han inte är hemma. Men det passar bra med extra lugn imorgon, de senaste dagarna är nog det som har lett till ännu mer förvärkar idag, hela dagen, så jag ska testa lite lugn och ro helt enkelt.

 

Puss & Godnatt

 


Kommentarer


  1. Andrea 22 september, 2015 on 21:08 Svara

    Jättefin bild på er! Läst din blogg ett par år och jag är glad för din skull. Grattis till både bröllop och bebis nr tre? http://nouw.com/Yogavardag?cache=217758421&

  2. IMikaela 22 september, 2015 on 22:08 Svara

    Så fina ni är! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna