VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VIT KORT KOFTA SÖKES

10135446_Black_465982_001_ProductLarge


Det finns ju såå många fina, höstiga koftor i butikerna just nu, som denna från Vero Moda! Men jag behöver en kortare VIT kofta eller kavaj till lördagens bröllopsfest och ni kan ju gissa hur lätt det är att hitta det nu bland alla höstnyheter haha. Dagens projekt är att, efter ha letat igenom ungefär hela internet, att leta i stadens butiker. Wish me luck!


Därefter blev det precis bestämt en spontandejt med fina Karin som ville komma över. Ute vill man inte vara direkt, det bara regnar. Men lördag visar hittills bra väder!! Det håller vi tummarna för.


Två kvällar i rad har jag haft sammandragningar. Känns väldigt tidigt (är i vecka 16) men har läst att det kommer allt tidigare för omföderskor så det är väl bara att försöka slappna av. Min kropp slutade ju knappt vara gravid heller hehe. Ja alltså de gör inte ont, men jag blir liksom stressad över att det känns för tidigt. Jag är verkligen inte den som oroar mig över våra barn och sådär, men denna graviditeten är jag så extreeemt känslig så jag antar att det spelar in en hel del.


Kram/E


Kommentarer


 1. Caroline 22 september, 2015 on 09:04 Svara

  Hej Evelina!

  Prova med Rabalder för att hitta kofta!
  Vi har vår sommarrea kvar nämligen.. Vet inte hur de har det med storlekar å så men testa 😉
  Kram, Caroline

 2. Milla 22 september, 2015 on 09:35 Svara

  Oh den koftan va snygg,kolla Nelly kanske?hoppas du mår bättre snart och sammandragningarna försvinner

 3. Ewe 22 september, 2015 on 09:36 Svara

  Jag hittade efter mycket letande en fin vit kofta på Esprit. Det var iofs i våras men man vet ju aldrig 🙂
  Jobbigt med sammandragningar och oro. Jag är också gravid för tredje gången och har haft mer sammandragningar än de förra graviditeterna tycker jag. Min BM säger att det är kroppens sätt att säga att jag behöver ta det lite lugnt men det är ju lättare sagt än gjort ibland 😉 Det ska dock inte vara någon fara om de slutar när man vilar. Kram!

 4. Michaela 22 september, 2015 on 10:15 Svara

  Jag fick en rejäl sammandragning i vecka 17 och fick åka in akut, bebis var pigg och mådde bra och den läkaren sa att man inte vet varför man får så! Sammandragningen ”höll” i sig ca 30 min, krampade och höll på så blev livrädd då det är min första graviditet också. Veckan efter träffade jag en annan läkare som sa att det är tidigt att få det i vecka 17, så jag jobbar 75%. Dels för att jag har ont i ryggen , men hon verkade mest bekymrad över sammandragningarna. Märker att de kommer när jag rör mig mycket eller typ dammsuger. Försöket vila så mycket jag kan! Var på rul igår och oj vad bebis ville visa upp sig! Så jääääkla häftig känsla, sträckte på benen, höll händerna för ögonen, sög på tummen och sparkade mot ultraljudsapparaten, vi störde nog 😉
  Fick se en liten snopp så det blir en kille, går in i v 20 idag oc har ett sånt enormt lyckorus i hela kroppen! Så glad att jag får uppleva detta 🙂 älskade bebis <3

 5. Anna-Karin 22 september, 2015 on 10:16 Svara

  Jag fick med mer sammandragningar med tredje barnet och de började samma dag jag gick in i vecka 16. Så det är nog inget ovanligt ?

 6. Elin 22 september, 2015 on 10:33 Svara

  Tipsar om boozt.com och zalalando.se, de brukar ju ha massor när man letar efter nått speciellt sådär.
  Tror inte heller sammandragningarna är något att oroa sig för, jag fick några tidigt runt vecka 17 sen höll de sig borta ända till slutet av graviditeten. Det kanske har och göra med att man känner sig stressad ändå. Ta hand om dig nu och stressa inte upp dig alltför mycket inför lördagen! 🙂

 7. Jennie, Lova och Pol 22 september, 2015 on 11:19 Svara

  HM Divided har en kort vit kavaj såg jag igår 🙂 Hoppas ni får en underbar dag på lördag!! <3

 8. Veronika 22 september, 2015 on 12:33 Svara

  Jag hade extremt mkt sammandragningar under min första graviditet och fick åka in akut v 26 då bebisen verkade vilja komma ut vilket de lyckades stoppa. Under min andra graviditet blev jag ordinerad magnesium mot sammandragningar och foglossning. Ett helt ofarligt kosttillskott som hjälper!!! Det är muskelavslappnande och kan tas fram till v 36. Förstår inte varför detta inte är mer känt i Sverige.

 9. Alexandra 22 september, 2015 on 13:33 Svara

  Jag hade sammandragningar jättetidigt. Minns inte när dock. Så ingen fara?

 10. Carolin 22 september, 2015 on 14:08 Svara

  Hej!
  Något som inte har med inlägget att göra. Kan inte du prata lite om vad ni har tänkt kring Syskonvagn? 🙂 Jag är inne och kikar i den djungeln nu och lyckas inte bli klokare.. Och de flesta ”kända” och bloggare verkar ha bugaboon, men den är jag inte intresserad av.. 🙂

  • Evelina 22 september, 2015 on 14:33 Svara

   Vi kommer ha en kronan syskonvagn då den är så himla smidig ihopfälld 😉

 11. J. 22 september, 2015 on 14:53 Svara

  H&M har på deras hemsida typ två-tre vita kavajer, det är i och för sig online men kanske finns i butik också? 🙂

  • Evelina 22 september, 2015 on 17:14 Svara

   Tack för alla era tips!! Hittade inte en enda kavaj i butiken iaf… Och det måste vara bolero style, typ kort och tajt 😉
   Men hittade en tröja ist som nog blir bra!

 12. Helena 22 september, 2015 on 15:49 Svara
  • Evelina 22 september, 2015 on 17:15 Svara

   För lång tyvärr, måste vara väldigt kort för att passa min brudklänning 😉

 13. Bintan 22 september, 2015 on 17:52 Svara

  Åh hoppas verkligen att du hittar vad du söker! Lycka till i letandet 🙂

 14. Denise 23 september, 2015 on 12:32 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna