VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALVVÄGS TILL ÅRSDAGEN

Ja tänk att vår lilla solstråle redan är ett halvår, igår var det ju den 12:e!

Hon är alltid glad (förutom när hon ska sova dagtid och har börjat bli lite gnällig precis innan hon somnar), väldigt enkel på alla vis och har på sista tiden blivit så himla rolig. På hennes egna sätt skojar hon med oss, gör pruttljud med tungan och gömmer sig under någon leksak för att leka tittut. Hon charmar alla med sitt leende som hon i princip alltid bär på och under hela New York-resan fick hon hela tiden komplimanger från andra resenärer, personal eller new york-bor. Alla säger att hon är så himla snäll men jag använder hellre orden enkel, smidig eller nöjd (ingen bebis är ju elak).

Hon har börjat vilja upptäcka mer, och ligger inte lika still längre, snurrar över på mage nästan direkt och vrider sig sedan vidare för att nå eller se saker. Storebror är nog det hon blir allra gladast av, eller av att se oss på morgonen när hon precis vaknat. För hon vaknar aldrig ledsen utan jollrar glatt tills vi kommer, då hon skiner upp med det största leendet som möjligt. Och hon ääälskar när jag sjunger för henne! Vi anar att första tanden är på väg för igår grät hon till och från i sömnen på kvällen, vilket hon aldrig har gjort innan så nånting var det ju som gjorde ont. Till slut gav vi alvedon och då slutade hon gråta efter en stund och började istället jollra glatt tills hon somnade om. Storlek 74 är det som gäller och nu i veckan får vi se om hon ökat på bra i vikt också eller om hon fortsätter växa på mest på längden. Hon kan sätta in nappen själv men somnar alltid utan, och sover utan, på nätterna.

Tack för att just du kom till oss Idun, du är vårt lilla lyckopiller som tillsammans med din storebror gör varje dag roligare!


Kommentarer


 1. Alexandra 13 september, 2015 on 11:21 Svara

  Så kul tycker jag när du skriver om utvecklingen på Idun ! Härligt go tjej. Längtar så tills vår son börjar le och ge respons❤ han är 5 veckor.

  • Evelina 13 september, 2015 on 13:01 Svara

   Åhh då är det nära med leenden!! Så himla mysigt med varje ny fas även om den nuvarande är det med. Kram

 2. Milla 13 september, 2015 on 11:37 Svara

  Så sjukt söt

 3. Annika 13 september, 2015 on 12:14 Svara

  Herregud vad overkligt snabbt det gått!?!? Supersöt, precis som brorsan sin! Ska ni ta reda på kön på den lilla bebin i magen? 🙂

  • Evelina 13 september, 2015 on 13:00 Svara

   Ja känns helt knasigt snabbt!!
   Japp det ska vi 🙂 /nyfikna båda två

 4. Natalie 13 september, 2015 on 19:50 Svara

  Hej och tack för en trevlig blogg. Jag har en liten kille på fem månader som också är väldigt nöjd. Men i samband med tänder (två!!) så började han också gråta i samband med sova på dagen. Fick han alvedon så ingen gråt så är säker på att det hänger ihop. Jobbigt för mammahjärtat när de har ont men man kan ju inte ge alvedon hela tiden. Jättekul att du delar med dig av Iduns utvecklingssprång

 5. Anna 14 september, 2015 on 15:19 Svara

  Vilken härlig lekmatta! Har letat efter en med ljus och lykta men har inte hittat nån bra än. Var har ni köpt den?

  • Evelina 14 september, 2015 on 15:27 Svara

   Den är från IKEA 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna