VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT HALVÅR OCH ETT HALVÅR KVAR

 5d3_3475blogg_55eb9b68ddf2b36be5f2806e

SOM jag redan saknar New York!!

 

5d3_3549blogg_55eb9d9ee087c3762717b6b0

Kvällen innan vårt bröllop hade vi en testfotografering med Emelie vid Brooklyn Bridge. Den kvällen var också magisk, även om bröllopsdagen självklart var ännu mer magisk!

 

Idag har den här mannen varit pappa i exakt ett halvår (och bonuspappa i två år förstås), och om exakt ett halvår till blir han pappa till mitt tredje barn. Jag kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag känner mig över att få vara hans fru och mamma till hans barn. Att vi gifte oss ”mittemellan” barnen känns bara extra speciellt även om tanken inte alls var att vara gravid under vår bröllopsresa ;)… Jag älskar den sista bilden, att man ser lilla bebiskulan ♥


Hoppas att du har finaste lördagen!


Vi har röjt i trädgården (M mest) och haft lördagsmys hela lilla familjen. Jag och Idun gick en sväng till affären för att handla inför middag och kvällen, och då slogs jag av New York-saknaden. Den staden alltså. Det är nog första gången jag längtar tillbaka på en gång, annars brukar jag verkligen uppskatta att få komma hem. Men nu kör vi bröllopsfest, höst i vackra Sverige och laddar upp för att bli fem i familjen! Resa får vi göra lite längre fram ;).


Kram!Kommentarer


 1. Malin 12 september, 2015 on 21:13 Svara

  Hej och stort grattis till bröllopet! 🙂 Så jättefina bilder!! 🙂 Vi gifte oss också i NYC/Central park för några år sedan, så härligt!! Vi har en liten dotter i Iduns ålder (hade nästan samma BF, det var så jag hittade din blog :)) Nu blir vi sugna på att åka dit igen, har varit där många gånger men aldrig med barn. Hur gick det att ha med bebis på resan? Hur fungerade transporter, restauranger, blöjbyten, matning osv? Det bor ju förstås bebisar i NYC också, så det måste ju gå., men jag har svårt att komma ihåg hur pass anpassat allt är där jämfört med i Sverige. Kan du inte berätta lite om du har några tips eller så om du får tid? 🙂 Verkar som er lilla flicka haft en mysig resa också, hon såg glad ut på bilderna (som alltid, lilla sötisen! )) Stort grattis igen, även till magen! 🙂

 2. Milla 12 september, 2015 on 21:30 Svara

  Helt underbart

 3. Malin - mamma till Sam Tim och liam 13 september, 2015 on 06:54 Svara

  Åh vad fina bilder! Du är verkligen en tjej som lever ut dina drömmar. En stor inspirationskälla. Ett beroende att läsa varje dag ?

  Önskar er lycka till! Och tre kids är verkligen super!!
  Kram

 4. Diana (La Madre) 13 september, 2015 on 09:03 Svara

  ååå så fint !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna