VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1 WEEK ANNIVERSARYKarro var här tidigare idag för att grattiskrama oss och rasta Elin med Elion, och sa att idag är det ju one week anniversary! Värt att fira haha! Vi köpte hem sushi :). Tänk att det redan är en vecka sedan ganska exakt på klockslaget som vi stod mitt emot varandra i Ladies Pavilion i Central Park, höll varandra i händerna och gav varandra de vackraste löften man kan ge och bytte ringar som en symbol för dessa löften. För vår kärlek. SOM jag älskar min fina M, nu och för alltid!

 

Jag ska skriva mer om vår dag i takt med att jag får fler bilder tänkte jag. Emelie har lovat att de ska vara färdiga tills vår bröllopsfest, då tänkte vi visa dom på ett bildspel på TV:n under dagen och kvällen. Jag har fått många frågor om hur man går tillväga etc vid vigsel i NY, så ska försöka sammanställa det. Men jag kan verkligen rekommendera att gifta sig utomlands och ta bröllopsresa på samma gång, det blir en magisk resa och en magisk dag minst sagt!

 

Nu ska vi äta kladdkaka och kolla Sons of Anarchy. Vardagen är rätt bra härlig den med ;)…

 

Kram/E


Kommentarer


 1. Milla 13 september, 2015 on 20:19 Svara

  Grattis till er turturduvor; )

 2. Camilla 13 september, 2015 on 21:27 Svara

  Så fint ni verkar ha haft det. Nu blir jag själv sugen på att gifta mig där borta:). Du kanske redan har skrivit om det men hur går man tillväga om man vill gifta sig i New York? Låter som en del planering behövs och att det framförallt är dyrt. Jag tar gärna emot tips.

 3. Janina 14 september, 2015 on 07:00 Svara

  Verkar ha haft en fantastisk resa! Så fina foton på er.
  Har en fråga, du la upp ett inlägg för ett tag sen, med en tavla med bröllopskoordinationer (tror det kallas så) vart i från beställde du den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna