VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAMMA OCH DOTTER SÖMNTUTA

Idag vaknade jag och Idun vid 10 igen, hjälp! Killarna var uppe tidigt och jag måste bara upp tidigare imorgon. Jag blev helt klart mer påverkad av tidsomställningen på hemvägen, men det har ändå gått bättre än vad jag trodde.


Båda killarna är på vift – Elion hos grannkompis och M hämtar släpkärran hos sina föräldrar. Det är dags att börja röja upp här hemma i trädgården, om två veckor idag är det dags för vår bröllopsfest! Rätt mysigt att ha ett bröllopsmoment kvar och lite framför. Något annat som blivit mer påtagligt nu direkt efter bröllopet är att vi ju ska få en bebis till! Eftersom jag har mått så mycket bättre än med Idun har det inte märkts på resan att jag varit gravid typ. Jo på magen, det var precis att jag kunde stänga klänningen gick att stängas ungefär, så vi får se hur den passar om två veckor ;).


IMG_6872

IMG_6875

IMG_6879

IMG_6880

IMG_6884

IMG_6888

Nytt i huset är byggklossarna från Jabadabado som hela familjen bygger med. Minns att jag också hade träklossar som liten, men inte i så här härliga färger.


På tal om nytt i huset, shopping i New York blev det faktiskt inte jättemycket. En plånbok från Michael Kors, några hoodisar, body mist från Hollister, löparskor och lite till blev det till mig. Hade jag inte varit gravid hade det helt klart varit mer fokus på kläder men det får bli nästa gång ;).


Kommentarer


 1. Rebecca 12 september, 2015 on 11:33 Svara

  Hej fina och välkomna hem!
  De där klossarna har vi med, Colin fick i doppresent, och alla barn gillar att bygga torn med dem.
  Så mysigt att ha mer bröllopsrelaterat kvar.
  Massa kramar <3

  • Evelina 12 september, 2015 on 18:28 Svara

   Tack sötaste!! Kram till er, hoppas ni har bästa helgen på bortaplan 🙂

 2. ullie 13 september, 2015 on 00:55 Svara

  åhh va söta de är tillsammans
  Välkomna hem o fortsatt bra helg

 3. Veronica 13 september, 2015 on 18:47 Svara

  Varifrån är lekmattan? 😀 köpt nyligen?

  • Evelina 13 september, 2015 on 18:56 Svara

   IKEA! Köpt för bara nån vecka sen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna