VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MYSFAKTORN

Renoveringen har tyvärr stannat av lite nu när vardagen är i full fart igen, kanske beror det i och för sig mest på att vi inte riktigt vet om vi har fuktskador som kanske gör att vi måste in under golv och likande. Men, jag ska försöka få fart i mysfaktorn ändå, för den saknar jag nu och vill verkligen omge mig av just det nu när hösten snart är här fortare än kvickt.

 

IMG_6473

 

Denna väggen är ett projekt. Jag tänker mig att det ska upp ramar och dylikt i olika modeller och färger (vitt, svart och guld). Har börjat lägga ett litet fotopussel på golvet nedanför men ska ut på ramjakt sen idag tänkte jag 🙂

 

IMG_6475

Tak- och golvlister saknar vi fortfarande på en del ställen som ni ser men även denna väggen bakom soffan ska börja förvandlas nu snart. Har hittat en hylla på IKEA som jag tror det blir och det känns som att den måste på plats innan jag ser vad som gör sig bra brevid på båda sidorna.

IMG_6476

 

Till denna väggytan hade jag helt hundra bestämt mig för en annan hylla från IKEA men så verkar det som att den har slutat säljas!? Typsikt ;)… Hade tänkt någon form av vägghylla för att kompensera bristen på fönsterbräda. Så vi ändå kan ha lite blommor och så där i anknytning. Får leta vidare! Kollade på stringhyllor när jag nattade barnen igår.

 

IMG_6478

 

Denna vas från MIO måste jag tipsa om, den är såå snygg och passar verkligen till alla blommor.


Kommentarer


  1. Milla 14 augusti, 2015 on 15:12 Svara

    Den vasen alltså

  2. Jennie hemmafru 14 augusti, 2015 on 18:55 Svara

    Fint!

  3. Elin 14 augusti, 2015 on 21:32 Svara

    Åh hoppas det löser sig så smidigt det bara kan med fukten och det, skönt att slippa den oron sen. Vi hade silverfiskar i vår förra lägenhet, ofta på hösten.. och hua alltså, de är ju sååå obehagliga :/ Funderar på om det kanske finns dofter osv som de ogillar, som typ vitpeppar eller lavendel?? Nått ‘husmorstips’ som man kan använda sålänge..
    Här hemma behövs det med mysas till lite, har knappt nån tavla på väggen och ingen lampa över köksbordet heller.. Vill hellre vänta med köp till jag hittar nått jag verkligen gillar men ibland kan det dröja lite fööör länge istället och just nu känns det typ som om vi bor här temporärt, inte så hög mysfaktor direkt 😉
    Tips ang hylla annars är att bygga nått fint elementskydd/hylla/fönsterbräda i ett? Ifall M får slut på byggprojekt 😉

  4. Hanna 15 augusti, 2015 on 07:51 Svara

    Vi hade inte heller några fönsterbrädor när vi flyttade till hus, men det finns att köpa billigt 😉

    • Evelina 15 augusti, 2015 on 08:24 Svara

      Vi hade fönsterbrädor men tycker det är finare utan sådär bakom matplatsen så vi tog bort dom när vi målade 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna