VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KVÄLL = PAUS

Renoveringen är pausad för dagen, jag hoppas att ni förstår varför det är lite glesare med inlägg just nu men vi har verkligen fullt upp från morgon till kväll ;).

Idag fick vi sovmorgon till 08, eller jag smög till och med upp innan dess men det var då Idun vaknade. Sen började vi nog måla vid halv tio och 4,5 timme framåt. Idun somnade nämligen i sovrummet då och sen kom Karro och lånade med henne på en promenad. Ni är en del som frågar om hur vi tänker med färg och bebis, och självklart försöker vi hålla henne borta så mycket det går. Vi har två rum i huset som får ha stängda dörrar och där vi är med Idun, och vi vädrar mycket. När vi hade målat färdigt hade vi en lucka i väntan på att färgen skulle torka, så då gjorde vi ett ryck i trädgården samt åkte till sortergården för att tömma släpet och fylla på med buskarna vi har rensat bort. Sen var det middagsdags och sen målning igen. Nu är hallen målad så imorgon tar vi bort pappen och får se slutresultatet för första gången! Matbordet är också målat, får se om det behövs en strykning till imorgon, men annars har vi en matplats igen! Förstå så lyxigt :).



Starka lilla tjejen! Nu är hon sååå nära att vända på sig både från mage och rygg. Det är verkligen sant att tiden med tvåan går så mycket snabbare… När Elion var tre, fyra månader kändes han ju jättestor medan det känns som att Idun föddes förra månaden ungefär. Och snart är det dags för smakportioner!?



  

Lite av det som vi har tagit bort från trädgården haha… Blir nog några lass till!

Idag är det en lite speciell dag, nämligen 1 år sen vi fick ett plus på graviditetstestet. Jag anade ju att jag var gravid, och när jag trots att jag inte druckit någonting på hela kvällen vaknade vid två på natten för att jag var såå kissenödig kände jag mig helt säker. Och gjorde testet. Och kunde såklart inte somna om, var så GLAD!

Nu ska vi skriva shoppinglista inför imorgon, hallen ska piffas till lite. Blir IKEA och några andra stopp. Ska bli skönt att få komma iväg en stund och göra något annat än renovera. Hörde att solen och värmen är på väg tillbaka också? Känner mig lite lost utan TV en vecka, brukar kolla vädret på nyhetsmorgon varje dag annars.

STOR kram till dig, tack för att du kikar in och lämnar spår. Betyder mycket och det gör det så mycket roligare att blogga!


Kommentarer


  1. Tilda 24 juni, 2015 on 22:10 Svara

    Ett år sedan jag plussade idag också, min dotter föddes ett dygn efter Idun ☺️

  2. JohannaIsabella - Gravidblogg 24 juni, 2015 on 22:12 Svara

    Förstår verkligen! Vi håller ”bara” på att tapetsera om ett rum och det är både kaos och fullt upp haha =)

  3. Anna 25 juni, 2015 on 07:45 Svara

    Hej Evelina! Tack för en mysig blogg! Undrar lite hur du anade att du var gravid? Vi försöker få barn just nu och varje gång mensen är någon dag sen så hoppas man ju, men samtidigt så känner jag absolut inget konstig i kroppen.. Hur långt var du gången när du fick reda på att du var gravid?

    kram!

    • Evelina 25 juni, 2015 on 09:15 Svara

      Med Elion var det att jag fick som mensvärk i ryggen vilket jag aldrig har annars. Sen började jag må konstigt småilla främst på kvällarna (det ändrades sen i vecka sju). Med honom plussade jag sent, bim+9 eller nåt sånt. Med Idun var det samma konstiga mensvärk (men det är ju såå likt vanlig mens), bröstvårtorna ändrades, jag var kissenödig på nätterna och så blev jag sååå känslig och ville gråta för ALLA gulliga och hemska händelser. Plussade en dag innan Bim och detta var symptom innan dess, så jag kände mycket tidigt med båda men mest med Idun. Och en del känner ju typ inget! Så himla olika det där. Håller tummarna stenhårt för att det är er tur snart!! Kram och tack för dina fina ord

  4. Emma 25 juni, 2015 on 10:06 Svara

    Hej Evelina,

    Din blogg är så underbar, fortfarande… haha för det har jag tyckt i flera år. så spännande att få följa mer på er resa med hus. Jag och min man har precis köpt hus också, massor att göra, förstår tanken på att man ”aldrig kommer bli klar”, när man har hus. Finns alltid något att göra verkar det som 😉 Men det är mysigt!

    Vet du vad du borde ha? En liten bloggträff, det hade varit hur kul som helst. En knytisträff och man kan komma lite varstans ifrån och träffas i någon park och bara få hänga. Samt kul att få lära känna lite nya ansikten! 😉 Bara en tanke även om jag förstår att du har massor nu!

    Tack för en fin blogg och uppmuntrande inlägg när man bäst behöver det! Kram

    • Evelina 25 juni, 2015 on 14:28 Svara

      Men sötis där, tack!! Ja det vore kanske nåt? Men som sagt, har liiite för mkt att stå i just nu 😉
      Lycka till med ert hus!
      Kramar

  5. Jennie - mamma till W&A 25 juni, 2015 on 13:51 Svara

    Hejsan!
    Längesen jag lämnade en kommentar nu, men läser dagligen

  6. Tilda 25 juni, 2015 on 22:51 Svara

    Håller tummarna för er Anna. Vill bara säga att för mig och sambon tog det 1 år att bli gravid. Jag vet att det kan kännas tungt när mensen kommer gång på gång, det är lätt att tro att all andra blir gravida bara av att titta på varandra men det kan också ta tid. Idag har jag en fantastisk liten dotter som sover på mitt bröst just nu, håll ut ❤️

  7. Jennie - mamma till W&A 26 juni, 2015 on 19:17 Svara

    Såg nu att i princip hela min kommentar hade försvunnit, ha ha. Ja ja, så kan det bli. Här har vi grävt, sått gräs och byggt altan under våren. Nu är vi dock på slutklämmen på altanen. Trappan ner till gräsmattan ska mannen bygga under semestern så kan han ta det lite när andan faller på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna