VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SIDOPROJEKT

Satte mig precis nyduschad i en puff mitt på vardagsrumsgolvet för att hålla M sällskap, han jobbar på med att plocka bort lister och tapet inför morgondagens renovering. Så det minsta jag kan göra är väl att sitta här med honom hehe. Det har varit rätt trögt på den fronten idag, renoveringen. Istället har krafterna gått till att färdigställa allt med lägenheten och handla färg med mera. Och nu har vi lämnat över lägenheten och kan fokusera helt och fullt på vårt nya hem!

Bestämde mig igår för att även måla matbordet vitt, ett litet sidoprojekt sådär, så idag köpte vi färg och primer när vi ändå handlade till väggarna. Den sistnämnda har jag strykt på och imorgon ska det målas. Precis som mycket annat. Mycket målande nu. Men lika bra att passa på när golven är täckta och vad skönt det ska bli när det är färdigt! Nu börjar abstinensen efter soffa och matbord bli riktigt stor.

Idag hade vi Karro hemma på middag, hon och Idun gick en sväng medan jag strök på primern på bordet. Har även hunnit laga massa mat till de kommande dagarna, just för att inte det ska ta ”onödig” tid. Det längtar vi också efter, att ha ett riktigt kök att laga mat i! Och nu har vi ju något annat som vi längtat efter så länge – öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Yeay!



 

IMG_6074

Ett annat sidoprojekt nu ikväll var att såga ner ett träd på baksidan ;). Det är mycket som ska bort för att få en mer clean look i trädgården men tiden finns inte riktigt till det just för tillfället.


IMG_6081

Vilda buskar och nästan som en skog runtom kommer nog vara ett minne blott efter sommaren. Sorry Karin och Lennart!! Men vi behåller fruktträden, rabarber, vinbärsbuskar och lite annat smått och gott (med betoning på gott ;));)


Sidoprojekt är vi tydligen duktiga på men det blir väl så när man kommer på saker efterhand. T ex när en del av väggen skulle ner och M såg (ja alla andra också för den delen) att hela väggen var värdelös och behövde rivas ner helt för att sen byggas upp igen. Vilket betyder att på sikt måste alla väggar rivas och bytas ut. Vi har verkligen ett livstidsprojekt i detta lilla radhus som vi redan är så kära i 🙂



IMG_6067

Vår lilla prinsessa sover så hääär långt bort från mig nu haha. Tidigare har hennes säng suttit ihop med min sida men nu står den alltså nere vid fotändan av vår säng. Känns tomt men samtidigt skönt att kunna bädda sängen ordentligt på min sida.


Kram & Godnatt så småningom


Kommentarer


  1. Alexandra 24 juni, 2015 on 06:12 Svara

    Ja ni har en hel del att göra.Vi köper också hus, men till hösten=)

  2. Lina 24 juni, 2015 on 08:13 Svara

    Hur somnar din lilla flicka? Ser att ni inte har en sängmobil(eller ni kanske bara inte hunnit montera den) så jag undrar om du vaggar henne eller lägger bara så sover hon själv? Har nämligen själv en så liten bebis (han är född exAkt en vecka före din dotter hehe, började följa din blogg under tiden jag var gravid) och han måste vaggas. Det kan ba jobbigt ibland då Jah fortfarande har foglossning så jag har funderat på att köpa sängmobiö. Uppskattar gärna svar, ha det bra! Förresten grattis till huset!

  3. Hanna 24 juni, 2015 on 09:02 Svara

    Jag älskar din blogg. Blir alltid så rofylld i själen av att läsa den.

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  4. Hanna 24 juni, 2015 on 10:32 Svara

    Vad kul att ha så mycket att pyssla med. Vi ska tapetsera om hemma och jag längtar tills det är klart.

  5. Erica 24 juni, 2015 on 11:38 Svara

    Att bli med hus är att alltid ha något att göra, ha ha. Så är det bara 🙂

  6. Joysan 24 juni, 2015 on 21:39 Svara

    Mysigt med lilla trädgården också…och kul att ni kommer ha projekt lång tid framöver, en av tjusningarna med hus tycker jag 🙂

  7. Elin 27 juni, 2015 on 12:25 Svara

    Får man fråga vart ditt spjälskydd är köpt nånstans? ser mysigt ut när det är så högt 🙂

    • Evelina 27 juni, 2015 on 13:00 Svara

      NG baby, köpt hos babyproffsen! Det är den som heter puré sensitive nånting 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna